Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 285. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 285. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

29.02.2016 - 08:33 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 285. yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta kendisini Ali Candan olarak hatırlayan Polat'ın durumu merak konusu. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 285. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. İşte fragman videosu ve özeti...

Kurtlar Vadisi Pusu 285. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar vadisi pusu 285. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın dorukta olduğu Kurtlar vadisi pusu 285. yeni bölümün yeni görüntüleri yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Polat Alemdar her yerde kendisini arayan Cahit'i tanımıyor.

Polat Alemdar'ın aklı hiç olmadığı kadar karışık. Yusuf'un çıkagelmesiyle kafası allak bullak olan Polat Alemdar, bu karışıklığın üzerine hafızasının bir bölümünü yitirince işler iyice karışır. Yakın geleceği hatırlamayan Polat yıllar öncesine döner ve kendini Ali Candan sanmaktadır. Polat'ın bu savunmasız hali düşmanlarını daha da cesaretlendirir.

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölümü 3 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

KURTLAR VADİSİ PUSU 285. BÖLÜM FRAGMANI

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA SON YAŞANANLAR

En son 25 Şubat Perşembe günü ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu'da şunlar yaşanmıştı; Polat Alemdar'ın hafızasının bir bölümü silindi. Kendisini Ali Candan sanan Polat Alemdar, geçmişiyle yüzleşmeye başladı. Düşmanları ise bu durumu fırsat bilerek Polat'ı en zayıf zamanında öldürmek için harekete geçti. Özellikle Gölge, Polat Alemdar'ı tamamen bitirmek için tüm fırsatları değerlendirdi. Polat, Kızkulesi'nin önüne giderek, Elif'le geçirdiği anları hatırladı. Polat'ı geçmişi burada da yalnız bırakmadı. Polat, girdiği bir kahvehanede, Şevko'nun küçük oğlu Tefo ile karşılaşınca eski defterler yeniden açıldı. Polat'ın yaşadığını, Yusuf, Zeynep ve Murali'den başka kimse bilmiyordu. Ta ki, Ariel de bu sırrı öğrenene kadar. Polat'ın yaşadığına inanmakta zorlanan Ariel, adamlarına saldırı emri verdi. Komutan Yasin önderliğindeki Siyah Sancak ise hala Suriye'deydi. Şedid'in ele geçirdiği bir Türkmen köyünde durum içler acısıydı. Köy halkı aç ve susuzdu. İnsanlar açlıktan kırılıyordu. Siyah Sancak büyük bir operasyonla köyü Şedid militanlarından temizledi. Gördükleri bir manzara karşısında hayrete düştü. Çünkü teröristlerin komutanları 14 yaşında bir çocuktu.