Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu!

Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu!

02.04.2016 - 09:28 | Son Güncellenme:

Türk televizyon tarihinin en uzun dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu yine izleyicileri ekran başına kitleyecek! Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde izleyiciyi ekrana kilitlemişti. Heyecan ve aksiyonun hiç bitmediği Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İşte son detaylar...

Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu

Ülkemizde televizyon üzerinden yayınlanan eski veya yeni olmak üzere birçok dizi bulunmaktadır. Bu dizilerden yayın hayatına yıllardır devam eden Kurtlar Vadisi hayatımızda uzun bir süredir her bölümü ile merak konusu olmuştur. 289 bölümdür devam eden Kurtlar Vadisi dizisinde son bölümde neler olduğunu, oyuncular hakkında genel bilgileri ve dizide olabilecek şeylerden birkaçını sizler için yazımızda anlatmış bulunmaktayız.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Resmi sitede yayınlanır yayınlanmaz hebirimizdeki yerini alacaktır. Kurtlar Vadisi Pusu 290. yeni bölümü ile 7 Mart Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de

Kurtlar Vadisi ilk olarak 2003 yılının Ağustos ayında hayatımıza girmiştir. Ancak daha sonra birçok filmi ve değişen dizi adıyla televizyon ekranlarında kalmayı başarmıştır. Dizinin başrol oyuncuları ilk başladığı yıllarda Necati Şaşmaz ve Gürkan Uğur’ken yıllar içerisinde dizi senaryosunun değişmesi ile birlikte de birçok oyuncu diziye girip, birçok oyuncu da diziden çıkmış durumdadır. Çıkan oyuncular arasında dizinin en başından beri; Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve Gürkan Uğur’da bulunmaktadır.

Haberin Devamı


Günümüzde Kurtlar Vadisi Pusu adı ile yayın hayatına devam eden Kurtlar Vadisi’nin şu anki başrollerini Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz ve dizide Zeynep karakterine hayat veren Defne Samyeli paylaşmaktadır. Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz hafta Perşembe akşamı yayınlanan 289. Bölümü’nde yaşananlar tüm detayları bu haberimizde bulabilirsiniz..

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Dizinin son bölümünde, Köşeye sıkışan Gölge’nin Polat Alemdar’ın bu hamlesine yanıtı gecikmedi. Polat ve ekibini hain bir pusuya düşüren Gölge bu kez işi sıkı tutmakta kararlı. Aksiyon dolu anların yaşanacağı kapışma nefesleri kesti.
Yusuf için artık ok yaydan çıktı. İntikam ateşi ile yanan Yusuf Kuzuzade, kendisine yapılan her şey için sorumlularından hesap sormaya karar verdi.

Çocuk yaştaki Şedid komutanı bir fırsatını bularak kaçacak ve bölgede yardım için bulunan Safiye’yi rehin alındı. Gerilimin arttığı dakikalarda Siyah Sancak ekibini çok zor anlar bekledi. Bu bölümde Kurtlar Vadisi Pusu dizisi son bölümünde gerçekleşen olaylar şu şekildedir;


Polat Alemdar, Gölge'nin peşinde olduğu kirli oyunlarını ortaya dökecek ve gerçekleri gün yüzüne çıkardı. Polat Alemdar gerçekleşecek olan toplantıda oldukça ilgi çekici bir konuşma yaptı ve Gölge'ye bu konuşma ile mesajını verdi.

Haberin Devamı

Köşeye sıkışan Gölge'nin, Polat Alemdar'ın bu hamlesine yanıt vermesi de aynı şekilde gecikmedi. Polat Alemdar ve ekibi için hain bir pusu hazırlayan ve Polat Alemdar ve ekibini pusuya düşüren Gölge, bu kez işini şansa bırakmadı.

Yusuf için ise artık işler değişti. İntikam almanın hayali ile gözüne uyku girmeyen Yusuf Kuzuzade, kendisine yapılan her şeyin sorumlularından bu yapılanların hesabını sormak için hiç vazgeçmeyecek.

Dizi hakkında bilinmesi gereken genel bilgiler şunlardır;
Dizinin ilk başladığı yıllarda öğrenmiş olduğumuz ilk şey KGT ajanı olan Ali Candan'ın yüzünü değiştirerek Polat Alemdar olması. Polat Alemdar çeşitli operasyonaları hayata geçirip devlete dair yapılacak olan saldırıları bir şekilde önlemeye çalışmasıdır. Kurtlar Vadisi Pusu'nun önemli oyuncuları Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit) ve Defne Samyeli (Zeynep/Asya) olarak kadroyu oluşturmaktadır.