Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 295. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kurtlar Vadisi Pusu 295. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

07.05.2016 - 10:30 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranının sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 294. son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi! İzleyici şimdi merakla Kurtlar Vadisi Pusu 295. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunu merak ediyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu hakkında önemli gelişmeler...

Kurtlar Vadisi Pusu 295. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D’nin yayınlandığı akşamlar milyonları ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, 294. son bölüm ile ekrana geldi. Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı dizi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ SEZONDA HANGİ KANALDA OLACAK?

Kurtlar Vadisi Pusu’nın Eylül 2016 sezonu kanalı belli oldu. Peki Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda hangi kanalda olacak?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu, önümüzdeki sezon hangi kanalda devam edeceği belli oldu. Daha önceki yıllarda Kanal D, ATV, Star TV, TNT, Show Tv gibi birçok kanalda dolaşan dizinin yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Dizi yeni sezonda yine Kanal D’de izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Kanal D yöneticilerinin diziyi elden kaçırmamak için yapımcıyla ön anlaşma imzaladığı da kulislerde konuşulanlar arasında. Kurtlar Vadisi Pusu 14. sezonuyla Eylül 2016’dan itibaren, yine kendi gününde ve saatinde Kanal D’de olacak.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 295. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

KURTLAR VADİSİ PUSU 294. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi? Polat, kendini patlatmak üzere olan canlı bombayı durdurulabilecek mi? Gölge Lazkiye’den İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatını kendi keşfettiği bir yol üzerinden yapmayı planlarken, Rusya’dan gelen sürpriz ne olacak? Anadolu’nun Gölge’ ye kurduğu tuzak işe yarayacak mı? Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi? soruları Kurtlar Vadisi Pusu 294. yeni bölümünde yanıt bulacak.

Finalinde büyük bir sürprizle de karşılaşacağımız Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile kendi gününde, kendi saatinde Kanal D'de!

Kurtlar Vadisi Pusu 295. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Merakla beklenen fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.