Cadde Kurtlar Vadisi Pusu'da secdede gelen ölüm!

Kurtlar Vadisi Pusu'da secdede gelen ölüm!

10.10.2014 - 09:36 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden dizi Kurtlar Vadisi Pusu dün gece hayranlarına heyecan dolu dakikalar yaşattı. Dizinin dün akşamki bölümünde bir veda daha yaşandı. Ömer Baba Polat'ın yanında namaz kılarken öldü. Kurtlar Vadisi Pusu izleyicisi ani ölüm karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Kurtlar Vadisi Pusuda secdede gelen ölüm

Vadi'de 11 yıldır "Ömer Baba" karakterine can veren Emin Olcay diziye veda etti.
Polat Alemdar'la aynı safta yan yana namaz kıldığı sırada, secdedeyken veda eden Ömer Baba, ekran başındakilere duygusal anlar yaşattı. Özellikle Polat'ın, Ömer Baba'nın secdede öldüğünü anladığı ve namazı bozmadan sessizce gözyaşı döktüğü sahne Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz sahneleri arasında yerini aldı.

Haberin Devamı

Polat, Şedid’in üstüne yürüyor...
Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”, yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor. Ömer Baba’yı kurtarmak için Şedid’in peşine düşen Polat ve Sis Ekibi, kanlı kamptan kayıpsız ayrılabilecekler mi? Sagir ve adamları çemberi iyiden iyiye daraltıyor. Polat Alemdar, KGT’nin de desteğini alarak tüm kuvvetiyle Şedid’in üstüne yürüyecek. Cahit, zekice planlanmış oyunlarına devam ediyor. Fakat bu kez bir tercih yapmak zorunda kalabilir.
Hakkı ve Fehmi’nin farklı beklentilerine Cahit ne cevap verecek? Akif sonunda istediğini alacak ve büyük dövüş için ringe çıkacak. Artık karşısında kolay bir rakip yok. Bir yandan gardını alırken, diğer yandan gerçek düşmanını aramaya devam edecek. Safiye yardım etmek için gittiği topraklarda kendini takdim ettiği şekliyle bir başka yardımseverle tanışacak.
Kara'nın ölümü herkesi üzdü...
Dizide "Kara" karakterini canlandıran Hakan Boyav öldürülerek dizinin kadrosundan çıkarılması diziye damga vuran sahnelerden oldu. İngilizlerin ebola virüsü bulaştırmasının ardından serbest bıraktığı Kara, Siyah Sancak askerlerine İngilizlerin mikrobuyla ölmemek için kendisini vurma emri verdi. Kara'nın bu emrini yerine getirmek zorunda kalan askerlerin Kara'yı vurma anı sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, izleyicileri de ekran başına kilitledi.
Yeni bölüm fragmanı: