Gündem Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı?

29.12.2015 - 16:33 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yeni bölüm yayınlamayacak. Heyecanla beklenen dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak merak konusu. Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili son gelişmeler haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu Başrolünde Necati Şaşmazın yer aldığı yapımın 278. bölüm fragmanı paylaşılmamış ve bu nedenle de yayınlanmayacağı söylentileri ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Yayınlandığı günden beri reytinglerde beklenenin üzerinde bir başarı gösteren ve hem AB hem de Total izleyicide hayli beğenilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 278. yeni bölümü yılbaşına denk geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanı Pazartesi yada Salı günü yayınlanması bekleniyordu. Ancak Kurtlar Vadisi Pusu 278. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

Bu sezon 13.sezonun içinde olan ve her geçen hafta biraz daha heyecan kazanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yeni bölümü ile 7 Ocak 2016 Perşembe akşamı Kanal D'de kaldığı yerden devam edecek.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Konsey toplandı. Dünyayı yöneten büyük hanedanların katılımıyla gerçekleştirilen toplantının katılımcıları arasında Polat Alemdar ve Kuzuzade ailesini temsilen Yusuf da vardır.

Davetiyeleri dağıtma görevi verilen Zeynep, Polat’a konsey toplantısına katılmamasını tavsiye ederken, Polat Alemdar’ın ise bu fırsatı kaçırmaya hiç niyeti yoktur.

HOCA KAÇIRILIYOR

Karun’un talimatıyla harekete geçen John Smith ve Ariel, Irak’ta bulunan Hoca’yı düzenledikleri bir operasyonla kaçırırlar. Amaçları Hoca’yı etkisiz hale getirerek Türkiye’nin bölge üzerindeki etkisini kırmaktır.

Bu sırada Hoca’yı korumakla görevli Cahit ve Yasin tuzağa çekilir. Ancak Hoca’ya hiç ummadığı bir yerden, Gölge’den destek gelir ve Hoca kurtulur. Peki Polat Alemdar’ın kurşunlarının hedefi olan Gölge neyin peşindedir?

Polat Alemdar ise bu sayede hem Gölge’nin yaşadığını öğrenir, hem de can düşmanının Hoca’yı neden kurtardığını merak eder.