Gündem Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali 263.Bölüm'ünde şok sahne - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali 263.Bölüm'ünde şok sahne - İzle

11.06.2015 - 10:22 | Son Güncellenme:

Kanal D'de yayınlanan efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu muhteşem bir sezon finali ile ekrana geldi! Tilki ile Polat'ın kapışmasında heyecan doruktaydı. Polat ve Leyla’nın düğünlerinde yaşanan kurşun yağmuru sahneleri geceye damgasını vurdu. İşte Kurtlar Vadisi Pusu final bölümü ve dahası...

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali 263.Bölümünde şok sahne - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu, zihinlerden silinmeyecek son bölümüyle izletenleri ekrana kilitledi. Herkesin büyük heyecanla izlediği Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde dizi sezon finali yaptı. Kurtlar Vadisi Pusu 263. bölümde kurşun yağmuru sahneleri bu hafta çok konuşulacak. İşte Kurtlar Vadisi sezon finali..

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (SEZON FİNALİ)

Tilki Andrei ve Polat Alemdar bir kez daha karşı karşıya gelecek. Polat Alemdar, Tilki Andrei'nin üzerine saldığı bütün adamlarını kurşuna dizecek. Polat Alemdar, en mutlu günü, düğününü kana bulamak isteyen düşmanlarından intikamını alabilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü tüm bu soru işaretlerine yanıt olacak sahneleriyle ekranlarda olacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU 263. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE





KURTLAR VADİSİ PUSU 263. BÖLÜM ÖZETİ

Tüm davetlilerin huzurunda evet diyen Polat ve Leyla’nın düğünlerinde neler yaşanacak? Martin’in yarım kalan işini bitirmek isteyen Lisa aradığı fırsatı bulup gerçek yüzünü gösterecek. Ona engel olmaya çalışan Aynur’a nasıl bir taktik uygulayacak? Tilki’nin Rusya’daki adresini öğrenen Polat, Cahit’le birlikte hesabı kapatmak için yola çıkacak. Polat Alemdar ile Tilki Andrei karşılaşmasında neler olacak? Yusuf, uğrunda tehlikeler atlattığı hedefine sonunda ulaşacak.

Kurtlar Vadisi Pusu, yaz boyunca konuşulacak sezon finaliyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de...