Cadde Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde herkesi üzen ayrılık!

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde herkesi üzen ayrılık!

10.10.2014 - 10:48 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisi Pusu hayranları son bölümde yaşanan ayrılık sonra sosyal medyayı salladı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 233'üncü bölümündeki sahne dizinin sevenlerini duygulandırdı. Dizinin son bölümü hakkında merak ettiğiniz her şey bu haberde.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde herkesi üzen ayrılık

Kanal D'nin efsane dizisinde bir dönem sona erdi. Ömer Baba, secdede, Polat Alemdar'ın hemen yanında vefat etti. Yıllardır dizinin önemli isimlerinden olan Ömer Baba diziye veda etti. Bu veda hayranları tarafından büyük bir üzüntü ile karşılandı. Ömer Baba diziden ayrılmasına rağmen Kurtlar Vadisi Pusu'nun unutulmaz isimlerine adını yazdırdı

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi'nde 11 yıldır Ömer Baba karakterine can veren Emin Olcay diziden ayrıldı. Ömer Baba, secdede, Polat Alemdar'ın hemen yanında vefat etti. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 233'üncü bölümünde Vadi hayranları buruk bir veda sahnesiyle karşılaştı.

Vadi'de 11 yıldır "Ömer Baba" karakterine can veren Emin Olcay diziye veda etti.Polat Alemdar'la aynı safta yan yana namaz kıldığı sırada, secdedeyken veda eden Ömer Baba, ekran başındakilere duygusal anlar yaşattı. Özellikle Polat'ın, Ömer Baba'nın secdede öldüğünü anladığı ve namazı bozmadan sessizce gözyaşı döktüğü sahne Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz sahneleri arasında yerini aldı.

EMİN OLCAY, SEVENLERİNE AYRI BİR VİDEO KAYDIYLA VEDA ETTİ

Öte yandan Emin Olcay, diziden ayrıldığını sevenlerine bizzat kendisi duyurdu. Bir video kaydı hazırlayan Olcay, Kurtlar Vadisi seyircisine teşekkür etti.

Haberin Devamı

Somera'nın analizine göre sosyal medyada Perşembe günü en çok Kanal D'de yayınlanan 'Kurtlar Vadisi Pusu' konuşuldu. Dünkü bölümünde 'Ömer Baba' karakterini canlandıran Emin Olcay'ın vedası 'Kurtlar Vadisi Pusu'yu #ÖmerBabanınvedası hashtag'iyle Twitter'da TT listesinde yer aldı. Diziyi sırasıyla Show TV'de yayınlanan 'Bu Tarz Benim' ve Fox TV'de yayınlanan 'Fatih Portakal ile Ana Haber' takip etti.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER OLDU!

Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”, yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor. Ömer Baba’yı kurtarmak için Şedid’in peşine düşen Polat ve Sis Ekibi, kanlı kamptan kayıpsız ayrılabilecekler mi? Sagir ve adamları çemberi iyiden iyiye daraltıyor. Polat Alemdar, KGT’nin de desteğini alarak tüm kuvvetiyle Şedid’in üstüne yürüyecek. Cahit, zekice planlanmış oyunlarına devam ediyor. Fakat bu kez bir tercih yapmak zorunda kalabilir.

Hakkı ve Fehmi’nin farklı beklentilerine Cahit ne cevap verecek? Akif sonunda istediğini alacak ve büyük dövüş için ringe çıkacak. Artık karşısında kolay bir rakip yok. Bir yandan gardını alırken, diğer yandan gerçek düşmanını aramaya devam edecek. Safiye yardım etmek için gittiği topraklarda kendini takdim ettiği şekliyle bir başka yardımseverle tanışacak.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde herkesi üzen ayrılık