Cadde Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde sır ortaya çıktı!

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde sır ortaya çıktı!

03.12.2014 - 17:03 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında hız kesmeden devam eden Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta 239. Bölüm ile ekrana geldi. Polat Alemdar büyük sırrın detaylarını öğrenmeye devam etti. Soygunun başında kimler var? Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm ile ilgili son detaylar haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde sır ortaya çıktı

Televizyon fenomeni “Kurtlar Vadisi Pusu”, bu bölümüyle de izleyenleri ekran başına kilitledi. Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta neler oldu merak konusu.Kurtlar Vadisi Pusu'nun tüm detaylarını sizler için hazırladık.

Haberin Devamı

Polat, sonunda Süha’nın sırrına ortak olur. Bundan sonra bambaşka bir görev üstlenecektir. Peki, bu görevler neyi amaçlamaktadır?

Fehmi, güç gösterisi yapmayı sevmişe benzemektedir. Yanında Cahit olmadan bunu daha ne kadar sürdürebileceğini kendi gözleriyle tecrübe edecektir. KGT ekibi, Polat Alemdar’dan aldıkları emri yerine getirirken hiç beklemedikleri saldırılarla sarsılırlar.

Üstelik bu kez Tilki’nin yanı sıra başka bir misafirleri daha vardır. Akif ve adamları Şedid’in İstanbul’a uzanan kolunu bükmek için acele etmelidir. Sagir’in kurduğu bomba düzeneği Aynura için geri sayımı başlatacaktır. Polat, karanlık güçlerin üzerine aydınlığı getirmek için çalışırken, aynı kararlılığı Brandon da kirli oyunlarına devam ederken gösterir. Tüm karmaşa tek bir noktayı işaret edecektir.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu 239. Bölüm

Dünyayı yöneten kanlı ellerin kirli oyunlarına karşı Polat Alemdar.

Türkiye’nin en uzun soluklu dizisi olan “Kurtlar Vadisi Pusu”, 12. yılında, yeni sezona da bomba gibi başladı. Oyuncu kadrosundaki köklü değişiklikler ve düşmeyen temposuyla birlikte “Kurtlar Vadisi Pusu”, her sezon olduğu gibi bu sezon da milyonları ekran başına kilitliyor.

Polat Alemdar, sömürgecilere karşı yeni bir düzen, yeni bir omurga öneriyor. İlk bölümden itibaren çok konuşulacak olan Polat’ın büyük oyununu tüm dünya merak ediyor. Polat Alemdar’ın planı ne? Kuracağı gizli ekipte kimler var?

Yeni sezonda Polat Alemdar büyük bir operasyonla, kripteksteki belgeleri ifşa ederek sömürgeci güçlerin dünyadaki dengelerini değiştirecek, büyük sırları ortaya çıkaracak. Bu durum Polat Alemdar ve Amon’un yıllar önce yaptığı anlaşmanın bozulmasına, iki gücün karşı karşıya gelmesine sebep olacak mı?

Andy Garcia muhteşem performansıyla Amon’a bu sezonda tekrar hayat verecek. Polat Alemdar’ın hamlesi dünyada büyük ses getirirken, sömürgeci güçler yeni planlar içerisine girerek Polat’ı çıkmaza sokmaya çalışacaklar. Polat ise meydan okuduğu küresel güçler ve hanedanlardan ülkesini korumak için bütün dostlarıyla omuz omuza mücadele verecek. Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda hikayeye yeni karakterlerin katılımıyla farklı bir derinlik kazanacak ve tiryakilerini, kendi gününde kendi saatinde her perşembe 20:00'de Kanal D ekranlarına kilitleyecek.