Cadde Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm ne zaman?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm ne zaman?

04.11.2014 - 10:46 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm ile herkesi ekrana kilitledi. Pusu'nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın geçirdiği kaza dizinin gidişatını nasıl etkileyecek merak konusu. Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yeni bölüm yayınlayacak mı?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm ne zaman

236. Bölüm ile ekrana gelmesi beklenen Kurtlar Vadisi Pusu heyecanla bekleniyor. Başrol oyuncusu Necati Şaşmaz geçirdiği kaza nedeniyle bir süre setlerden uzak kalacak. Şimdi akıllarda Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü ne zaman yayınlanacak sorusu dolaşıyor.

Haberin Devamı

Polat, yol haritasına devam etmekte kararlı

Polat Alemdar tüm dünyaya servis edilen haberlerde terör örgütü lideri olarak lanse edilirken Kurtlar Vadisi Pusu bu son bölümle gündemdeki "ebola" salgınına değinmeden geçmedi. Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Uzun soluklu dizinin 235. Bölümünde heyecan dorukta. Polat'ın yeni planı ne herkes bunu merak etti. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle çok konuşuldu.

Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”, yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor. Polat Alemdar, çizdiği yol haritasında ne pahasına olursa olsun devam etmekte kararlıdır. Fakat bu kez rakipleri kıskacı git gide daraltmaktadır.

Haberin Devamı

Merkez üssüne yapılan saldırının yankıları dinmeden tüm dünyaya servis edilen haberler, Polat ve ekibini zor durumda bırakır. Cahit, bir yandan planlarını gerçekleştirmek için çabalarken diğer yandan Safiye ile ilgili önemli bir sürprizle karşı karşıya gelir. Korkusuz bir Kosovalı askere sahip olduklarını düşünen Şedid’e karşı Akif kimliğini gizli tutabilecek midir? Zehirle mücadele eden Pusat’ın planı, kimin ölümüne sebep olacaktır? Tilki Andrei nasıl bir aksiyonun içinde yer alacak?

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM

Kurtlar Vadisi Pusu setinde gece geç saatlerde dizi çekimleri sırasında kullandığı araç kontrolünden çıkınca kaza yapan Necati Şaşmaz yaralandı. Şaşmaz Göztepe'de bulunan özel bir Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada ilk müdahalesi yapılan Şaşmaz'ın çenesinde kırık olduğu tespit edildi. Necati Şaşmaz çene kırığı için ameliyata alınırken, dizi arkadaşları da hastane bahçesinde bekledi.
Yapılan ilk müdahalenin ardından Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi’ne getirilen Necati Şaşmaz, çenesinde kırık olduğunun tespit edilmesinin ardından ameliyata alındı. Necati Şaşmaz’ın operasyonu Plastik Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ercan Cihandide ve ekibi tarafından gerçekleştirdi.
Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Dr. Ercan Cihandide, ünlü oyuncunun genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Cihandide, Necati Şaşmaz’ın çenesinin iki yerinde kırık tespit edildiğini ve ameliyatın başarılı geçtiğini belirtti.