Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 264. son bölüm nefes kesti - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 264. son bölüm nefes kesti - İzle

17.09.2015 - 11:19 | Son Güncellenme:

Türk televizyon tarihin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda da yine hafızalardan silinmeyecek bir bölüm ile ekrana geldi. Dün akşam sezonun ilk bölümü yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat için intikam zamanıydı!

Kurtlar Vadisi Pusu 264. son bölüm nefes kesti - İzle

Televizyonun en popüler dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu, son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. 13. sezonu ile ekrana gelen dizinin yeni tanıtım videosu yayınladı. Dizinin beğenilen jenerik müziğine sokaktaki izleyicinin eşlik ettiği 'Sokağın Sesi' adlı tanıtım dizinin hayranları tarafından çok beğenildi.

Haberin Devamı

Kanal D'nin sevlien dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Nefes kesen sezon finalinin ardından merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 264. bölümüyle yeniden ekranlardaydı. İşte, Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünden ilk detaylar!

Yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, Necati Şaşmaz ve Cahit Kayaoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu, üç aylık bir ayrılıktan sonra seyircisine tekrar kavuşmanın heyecanını yaşıyor.

Hayatının en mutlu gününde, Leyla’nın içinde bulunduğu yatın patlamasıyla büyük bir şok yaşayan Polat Alemdar, sevdiği kadının hayatını kurtarabilecek mi? İşte bu soru yeni sezonun ilk bölümünde cevabını buluyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

‘ASA’NIN SIRRI

Polat Alemdar’ın Yüce Majeste’den ele geçirdiği ve büyük bir gizlilik içinde koruduğu “Asa’nın Büyük Sırrı” da yeni sezonun ilk bölümünde ortaya çıkıyor. Peki Asayı Polat Alemdar’ın elinden almak için her türlü yola başvuran bu acımasız yeni düşmanlar kim?

KURTLAR VADİSİ 264. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



KURTLAR VADİSİ 264. BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalinde hayatının en mutlu gününde, Leyla'nın içinde bulunduğu yatın patlamasıyla büyük bir şok yaşayan Polat Alemdar, sevdiği kadının hayatını kurtarabilecek mi? İşte bu soru yeni sezonun ilk bölümünde cevabını buluyor. Polat Alemdar'ın Yüce Majeste'den ele geçirdiği ve büyük bir gizlilik içinde koruduğu "Asa'nın Büyük Sırrı" da yeni sezonun ilk bölümünde ortaya çıkıyor. Peki, Asayı Polat Alemdar'ın elinden almak için her türlü yola başvuran bu acımasız yeni düşmanlar kim?

Kurtlar Vadisi Pusu 264. son bölüm nefes kesti - İzle


KURTLAR VADİSİ PUSU'DA YENİ İSİMLER

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde iki ayrılık daha haberi geldi. Kurtlar Vadisi Pusu’da rol alan Bilgehan Birincioğlu ile Alim Muzaffer diziden ayrılıyor.

Dizide Talha karakterine hayat veren Bilgehan Birincioğlu ile Alptekin karakterine hayat veren Alim Muzaffer de diziden öldürülerek ayrılacak isimler arasında oldu.

Haberin Devamı



KADROYA İKİ OYUNCU DAHİL OLDU

Kurtlar Vadisi Pusu’nun yapımcıları, dizinin kadrosuna Defne Samyeli’den sonra Ertan Saban’ı da dahil etti. Başarılı oyuncu Ertan Saban, Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezon bölümlerinde izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Diziye katılan bir diğer ünlü isim de Defne Samyeli oldu. Defne Samyeli dizinin yeni sezonunda inatçı ve mücadeleci bir karaktere sahip olan ajan Zeynep’i canlandıracak.

Kurtlar Vadisi Pusu 264. son bölüm nefes kesti - İzle


Ünlü sunucu-oyuncu, “Kurtlar Vadisi Pusu popülaritesi, etkisi ve istikrarıyla sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok ülkesinde fenomen olmuş bir marka. Kurtlar Vadisi pusu ekibini dizi ilk doğduğu gün tanımıştım. Dolayısıyla ilk günden yükselişine tanıklık ettiğim için ayrıca duygusal bağımın olduğu bir proje. Necati Şaşmaz’ın bana canlandırmam için önerdiği karakteri duyunca hiç düşünmeden ‘evet’ dedim. Zeynep, yıllardır oynamayı istediğim, çocukluğumdan beri hayal ettiğim bir karakter. Duygum, bilgim, birikimim ve emeğimle Kurtlar Vadisi Pusu’ya en verimli şekilde katkıda bulunmak için heyecanlıyım” diye konumuştu.