Gündem Kuryenin bağırsağında 85 kapsül kokain

Kuryenin bağırsağında 85 kapsül kokain

17.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Atatürk Havalimanı’nda Addis Ababa-İstanbul seferini yapan uçaktan inen bir Etiyopyalı’nın röntgeni çekilen bağırsaklarından 85 kapsül halinde 2 kilo kokain çıktı.

Kuryenin bağırsağında 85 kapsül kokain

Havalimanında görevli emniyet uzmanları, Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa’dan İstanbul’a gelen uçaktan inen bir yolcudan şüphelendi.

Haberin Devamı

Göbeği şişmişti

Etiyopyalı yolcunun şiş göbeğinden ve heyecanlı hareketlerinden şüphelenen ekipler, valizini ve üstünü aradı ama suç unsuruna rastlamadılar. Bunun üzerine yolcunun röntgeni çekildi. Röntgende şahısın bağırsaklarında kapsüller tespit edildi.

Prezervatife sarılı

Emniyete götürülen Etiyopyalı C.K.O.’nun doktor kontrolünde yapılan bağırsak boşaltma çalışmasıyla bağırsaklarından 85 kapsül çıkarıldı. Ekipler, prezervatiflere sarılmış olan kapsüllerin içindeki iki kiloluk maddenin kokain olduğunu tespit etti. Kapsüllerden kokaini çıkaran ekipler, şahısın uluslararası bir uyuşturucu şebekesinin kuryesi olduğunu belirledi. Ekipler uyuşturucunun geliş - gönderiliş rotasını ve adresleri belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.