Cadde Kuşadası sahilinde gençlik festivali

Kuşadası sahilinde gençlik festivali

05.06.2017 - 16:58 | Son Güncellenme:

Kuşadası sahili, 5-9 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2. Kuşadası Gençlik Festivali ile bir kez daha müzik dünyasının yıldızlarıyla parlamak için hazır.

Kuşadası sahilinde gençlik festivali

Milyon Yapım organizasyonunda, Umut Kuzey genel koordinatörlüğünde, Kral Pop Medya sponsorluğunda gerçekleşecek 2. Kuşadası Gençlik Festivali, Milyon TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

MFÖ’den Moğollar’a, Mor ve Ötesi’nden Feridun Düzağaç’a, Teoman’dan Manga’ya, Şebnem Ferah’tan Hayko Cepkin’e, Selda Bağcan’dan Mabel Matiz’e 30’un üzerinde sanatçı ve grup, 5 gün boyunca Kuşadası sahilini müzik ve eğlenceye doyuracak.

AÇILIŞ PARTİSİ ÜCRETSİZ

Her zaman iyi müzik sloganıyla Kuşadası Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek festival, 5-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında Kuşadası Davutlar Bölgesi Sevgi Plajı'nda gerçekleşecek. Milyon Yapım bölgeye erken gelen kampçılar ve yöre halkı için 5 Temmuz Çarşamba günü Supernova, Son Feci Bisiklet, İskender Paydaş, Umut Kuzey, Moğollar ve MFÖ’nün yer aldığı açılış partisi de düzenliyor.

YERLİ VE YABANCI TURİST AKININA UĞRAYACAK

Aydın, Söke, Manisa, İzmir ve Muğla'dan turların düzenleneceği 2. Kuşadası Gençlik Festivali’nde yine bölge yerli yabancı turist akınına uğrayacak.