Cadde Küslük bir gün sürdü

Küslük bir gün sürdü

12.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Seda Sayan’ın programında eski sevgilisi İbrahim Kutluay’ın görüntülerine yer verilmesine sinirlenen Demet Akalın’ın sunucuyla küslüğü bir gün sürdü

Küslük bir gün sürdü

Demet Akalın, eşi Okan Kurt’la konuk olduğu Seda Sayan’ın programında, biyografisi gösterilirken eski sevgilisi İbrahim Kutluay’la fotoğrafları gösterilince, suratı asılmıştı. Şarkıcı daha sonra bir takipçisine Instagram’dan “O kadar gerildik ki, ne keyif kaldı ne bir şey” yazıp, Sayan’ı takipten çıkmıştı. Sayan bir gün sonra programında, “Çok sevdiğim, ‘damadım’ dediğim, nikah şahidi olduğum Okan Kurt’tan ve Demet Akalın’dan özür diliyorum. Haberim olmadan bir fotoğraf bir saniye de olsa geçmiş, çok gereksiz. Sabaha kadar ağladım” diyerek gönül almıştı.

Haberin Devamı

Sosyal medyada eşiyle ortak bir açıklama yapan çift, “Ailemiz gibi gördüğümüz ablamıza, biraz da olsun desteğimizi hissettirmek için yanında olmak istedik. Kesinlikle Seda Abla’mın izni ve bilgisinde olmadığını düşündüğüm gereksiz bir olay oldu. Büyütülecek ve konuşulmaya değecek bir konu olmadığını da düşünüyorum.

Teknik ekibin ve montajda çalışan kardeşlerimizin amatörlük içeren bu hataları için, yüreği güzel olan ablam, onlar adına özür dileyerek, yine ne kadar büyük kalbi olduğunu herkese göstermiştir. Ben her zaman Seda Anne’min damadı olarak, o da benim uğurum, nikah şahidim olmaya devam edecektir” açıklamasını yaptı. Açıklamalardan sonra Sayan ve Akalın yeniden takipleşmeye başladı.

Yazarlar