Güzellik Kusursuz ciltler için DD Daily Dream Fondöten

Kusursuz ciltler için DD Daily Dream Fondöten

21.10.2014 - 16:07 | Son Güncellenme:

Uzun bekleyiş sona erdi: Sonunda, mutlak pürüzsüzlük, eşit renk tonu ve aydınlık görünüm sunarak, cildin her geçen gün daha iyi ve genç görünmesini sağlayan bir fondöten var: DD Daily Dream!

Kusursuz ciltler için DD Daily Dream Fondöten

Öncü niteliğindeki yaşlanma karşıtı içeriklerle formüle edilmiş hepsi birarada bu fondöten, hafif kremsi yapısıyla cildin daha dolgun görünmesine yardımcı oluyor. İçerdiği dokuyu anında kusursuzlaştıran biyolojik tamamlayıcı pigmentler ve aydınlık düzeltici sayesinde tüm kusurları kapatıyor. 30 yaş üstü kadınlara tavsiye edilen DD Daily Dream fondöten, renk eşitsizliğini giderirken, cildi derinlemesine nemlendirip koruyor. Koyu lekeleri önleyen ve minimize eden DD Daily Dream fondöten sayesinde daha aydınlık, canlı, eşit tonda, pürüzsüz ve genç bir cilde sahip olacaksınız. Güçlü antioksidanlardan oluşan içerik listesinde cildin ihtiyacı olan temel yağ asitleri, özellikle Omega-6, E Vitamini ve flavonoidler içeren DD Daily Dream fondöten, SPF 15 korumasıyla da ışın yaşlanmasına karşı mücadele ediyor. FİYATI: 50.90 TL

Haberin Devamı

GLOSS VE RUJ BİRARADA

Tüm dünyada makyaj sahnesine görkemli bir dönüş yapan ruj, bu sezonun en popüler, olmazsa olmaz ürünü;ancak bu kez her zamankinden çok daha hip ve funky bir tarzda.

İtalyan kozmetik markası Deborah Milano da muhteşem bir ruj ikilisiyle karşımıza çıkıyor: ABSOLUTE LASTING LIQUID LIPSTICK. Yüksek performanslı formülü bir gloss ve rujun en iyi yönlerini bir araya getiriyor: Uzun süre kalıcılık, kolay çıkmayan, bulaşmayan bir formül, kayarak uygulama özelliği, nemlendirme ve göz alıcı bir parlaklık. Uzun süreli kalıcı formülü ise dudaklara saatler boyu yeni uygulanmış görünüm veren yoğun renk sağlıyor.

Fiyatı: 38.90 TL

Yazarlar