Editörün Seçtikleri Kusursuz yaz makyajının sırrı: Touch Of Perfection

Kusursuz yaz makyajının sırrı: Touch Of Perfection

14.08.2018 - 16:11 | Son Güncellenme:

Flormar’ın “Touch of Perfection” serisi; farklı ihtiyaçlara yönelik makyaj bazlarından BB ve CC kremlere, likit aydınlatıcılardan krem kontür ve aydınlatıcı sticklere uzanan geniş ürün yelpazasi ile yaz makyajlarına kusursuz bir dokunuş katacak!

Kusursuz yaz makyajının sırrı: Touch Of Perfection

Flormar’ın klasikleşmeye aday “Touch of Perfection” serisi; yenilenen ambalajları ve formülleri ile kusursuz cilt görünümü için A’dan Z’ye çözümler sunuyor.

Haberin Devamı

Flormar makeup Primer’lar kusursuz bir görünüm için ilk adım!

Flormar makeup Primer’larının gözenek görünümünü azaltan, cilt rengini eşitleyen, cilde ışıltı veren ve cildi matlaştıran bitişleri ile makyajını kusursuzlaştırmaya ne dersin? “Gözenek küçültücü”, “Aydınlatıcı”, “Matlaştırcı” ve “Sivilce Karşıtı” olmak üzere 4 çeşidi bulunan makyaj bazı ailesi yaz boyu kalıcı cilt makyajının ilk adımı olacak.

Yaz makyajında hafiflik arayanların tercihi: Flormar BB Cream’ler

“Klasik”, “Matlaştırcı” ve “Sivilce karşıtı” olmak üzere 3 farklı seçenek sunan Flormar BB Cream’ler; nemlendirme özellikleri ile cilde bakım yaparken ton farklarını ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. Gün içinde tazelemene gerek bırakmayan, sağlıklı bir görünüm sunan BB kremleri her gün rahatlıkla kullanabilirsin.

Cilt tonunu eşitleme ve makyajı ağırlaştırmadan kusurları kapatmanın sırrı CC Cream seçiminde saklı!

Haberin Devamı

Ekstra kapatıcılık uygulaması gereken problemli bölgelere etkili çözümler getiren Flormar CC Cream’ler’in 4 farklı renk seçeneği bulunuyor. “Mor” renk solgun ve sarı renkteki cilt tonlarını ışıltılı ve doğal bir görünüme kavuştururken, “Yeşil” renk sivilce ve lekelerin sebep olduğu cilt kızarıklıklarını kapatmaya yardımcı oluyor. “Pembe” renk koyu renkli halka ve lekeleri örtmeye yararken, “Bej” renk yara görünümleri, izler gibi veya ekstra kapatıcılık uygulanması gereken problemli bölgeler için kullanılıyor.

Liquid Illuminator yazın olmazsa olmazı!

Işıltılı ve aydınlık görünüm için yaz aylarında daha uzun süre kalıcılık vadeden “Liquid Illuminator” ışığı yansıtma özelliğiyle yağlı his bırakmayan bir uygulama sağlıyor. Islak görünümlü ve ışıltılı bir ten makyajına imza atmak istiyorsan “Star Glow”, “Sunset Glow” ve “Bronze Glow” olmak üzere 3 farklı alternatifi ile “Liquid Illuminator” bu sezon da vazgeçilmezlerin arasında olacak!

Kolay uygulaması ve pratik ambalajı ile “Contour” ve “Highlighter” Stick’ler yazın kurtarıcı ürünleri olacak.

Kadife yumuşaklığnda mat bir etki yaratarak yüzü boyutlandırmak için en kolay uygulamayı sunan “Contour Stick” ve kremsi yapısı ile doğal bir ışıltı sağlayan “Highlighter Stick” yüz hatlarını ortaya çıkarmana yardımcı olacak.

Yazarlar