Kütahya KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI KAMİL SARAÇOĞLU:

KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI KAMİL SARAÇOĞLU:

06.02.2016 - 12:01 | Son Güncellenme:

.

KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI KAMİL SARAÇOĞLU:

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Terziler Odası Başkanı Bekir Durmuş ve odaya üye esnaflarla bir araya geldi. Saraçoğlu, esnafın sorunlarının çözüme kavuşmasının en temel görevleri olduğunu söyledi.
Kütahya Terziler Esnaf Odasında yapılan toplantıda esnafın sıkıntı ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, esnafın her türlü sorun ve sıkıntılarında yanlarında olduğunu belirtti. İlgili birim müdürlerine talimat vererek, esnafın sorunlarının biran evvel çözüme kavuşmasını isteyen Başkan Saraçoğlu, “Kütahya’nın gelişmesine ekonomisine lokomotif olan esnafımızın her zaman yanındayız. Belediye olarak esnaf arkadaşlarımızın taleplerini en ince noktasına kadar değerlendiriyoruz. Esnaflarımızın problemlerini çözüme kavuşturmak, bizim en temel görevimizdir” diye konuştu.
Kütahya Terziler Esnaf Odası Başkanı Bekir Durmuş da, Kütahya’daki çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na teşekkür etti. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun her fırsatta esnafla bir araya geldiğini anımsatan Durmuş, “Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendisinin de esnaf tabanlı olması bizim en büyük artımız. Bize değer verip sorunlarımızı dinlediği ve çözüme kavuşturduğu için için başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Toplantıya, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun yanı sıra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Yiğit, diğer oda başkanları ve esnaflar katıldı.