Kütahya Kütahya Huzurevi'nde bayram

Kütahya Huzurevi'nde bayram

29.07.2014 - 13:03 | Son Güncellenme:

Kütahya protokolü, Ramazan Bayramı münasebetiyle Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan huzurevi sakinleri ile Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklar ile bayramlaştı.

Kütahya Huzurevinde bayram

Kütahya protokolü, Ramazan Bayramı münasebetiyle Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan huzurevi sakinleri ile Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklar ile bayramlaştı.
Vali Şerif Yılmaz ve beraberindeki protokol üyeleri, Ramazan Bayramı münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine giderek orada kalan Huzurevi sakinleri ile Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocukların bayramını kutlayarak onlara hediyeler verdi.
Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yapılan bayramlaşma programında konuşma yapan Vali Şerif Yılmaz, "Bayramlar değişik duyguları içerisinde barındırıyor. Bizim Osmanlı'dan başlayarak, bugünlere kadar geçen zamanda, topraklarımız için ve inançlarımız için canlarını veren büyüklerimiz var. Bugün onlarıda hatırlayarak ilk önce Şehitliğimizi ziyaret ettik, hayır dualarda bulunduk. Sonrasında şu anda Kamu görevi yapan hem Emniyet, hemde Jandarma personeli ile bayramlaştık. Bizlerin huzur ve güven ortamında yaşantımızı devam ettirebilmemiz adına gece gündüz bizlerin güvenliğini sağlayan, anasından, babasından, canlarından ve topraklarından ayrı nice görevli arkadaşlarımız var, onları ziyaret ettik. Sonrasında buraya geldik. Aile ortamı içerisinde bir bayramı beraber idrak edelim istedik. Allah, nice bayramları beraber yaşamayı bizlere nasip etsin. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.
Ziyarete Valimiz Sayın Şerif Yılmaz ile birlikte Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Karaaslan, Vali Yardımcısı Sedat Oktar, daire müdürleri, kurum yetkilileri ve çalışanları katıldı.(EFE)