Kütahya Kütahya'nın mahallelerine kaliteli asfalt

Kütahya'nın mahallelerine kaliteli asfalt

29.07.2015 - 11:50 | Son Güncellenme:

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfalt çalışmalarının, farklı noktalarda aralıksız olarak devam ettiği bildirildi.

Kütahyanın mahallelerine kaliteli asfalt

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfalt çalışmalarının, farklı noktalarda aralıksız olarak devam ettiği bildirildi.
Belediye Başkanı Kamil Saraçcoğlu, AK Parti Kütahya milletvekilleri Şükrü Nazlı ve İshak Gazel, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ile birlikte, Perli ve Ağaçköy mahallelerindeki asfalt çalışmalarını inceledi.
Başkan Saraçoğlu, "Perli mahallemizde 3.5 kilometrelik sıcak asfalt kaplama çalışmaları ve Ağaçköy mahallemizde 2.5 kilometrelik sıcak asfalt kaplama çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından devam ediyor. Asfalt çalışmalarımız da kalitenin artması adına, mevcutta bulunan soğuk asfalt kaplamaların yerine, yol kullanma yoğunluğuna göre 6 santimetre ile 10 santimetre kalınlığında binder uygulaması ve üzerine 4 santimetre ile 6 santimetre kalınlığında aşınma tabakasından oluşan sıcak asfalt kaplaması yapılmaktadır.Bu sayede yapılan asfalt kaplamaları daha uzun ömürlü, daha sağlıklı ve daha konforlu ulaşımı sağlamaktadır" ifadelerini kullandı.(EFE)