İzmir KUTAY GÜROCAK, KEMALPAŞA BELEDİYESİ BAŞKAN DANIŞMANI OLDU

KUTAY GÜROCAK, KEMALPAŞA BELEDİYESİ BAŞKAN DANIŞMANI OLDU

22.08.2014 - 01:46 | Son Güncellenme:

.

KUTAY GÜROCAK, KEMALPAŞA BELEDİYESİ BAŞKAN DANIŞMANI OLDU

Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili, İzmir basınının deneyimli ismi Kutay Gürocak, Kemalpaşa Belediyesi Başkan Danışmanı oldu. Gürocak, yeni görevine başladı.
1979 yılında Konya’da doğan Gürocak, 2001 yılında EÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünü kazandı. 2006 yılında bu okuldan mezun oluncaya kadar ağırlıklı olarak fotoğrafçılık yaptı. Dünya Gazetesi’nde stajyer olarak başlayan muhabirlik hayatını, İzmir’deki yerel ajanslarda grafiker, muhabir ve fotoğrafçı olarak sürdürdü. Bir dönem Zeytindostu Derneği’nde de çalıştı. 2007 yılında askerlik görevini tamamlayarak İzmir’e geri döndü. Önce Milliyet daha sonra da Dünya Gazetesi’nde muhabirlik görevlerinde bulundu. Ticaret Gazetesi’nde ekonomi muhabiri olarak görev yapmasının ardından bir süre dil eğitimi almak amacıyla, Kanada’da bulundu.
2012 yılında Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gazetecilik Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Eğitiminin ardından Ege’de Son Söz internet gazetesinde çalıştı. Gürocak, Ege Telgraf Gazetesi’nde “EkoParantez” adlı köşesinde ekonomi gündemine ilişkin yazılar yazıyor. Gürocak, evli ve bir çocuk babasıdır. İGC üyesi olan Gürocak, EMD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini sürdürüyor.