Editörün Seçtikleri L’Oréal Colorista ile saçlar rengarenk

L’Oréal Colorista ile saçlar rengarenk

16.01.2018 - 15:20 | Son Güncellenme:

L’Oréal Paris’in en genç saç boyası markası Colorista ile istediğin gibi renklerle oyna!

L’Oréal Colorista ile saçlar rengarenk

L’Oréal Paris’in, son yıllarda en çok tercih edilen saç renklerini bir araya getirdiği saç boyası Colorista’nın; “Spray” , “Washout” ve “Paint” serileriyle genç kızlar, sömestrda rengarenk bir tatil geçirecekler.

Haberin Devamı

1 Günlük Kalıcı Renkler için: Spray

Saçlar her gün renklenmekte özgür olmalı! Bir gün mavi bir gün pembe saçlara sahip olmak L’Oréal Paris Colorista “Spray” ile çok kolay! Hızlı ve pratik uygulaması ile ilk şampuanlamaya kadar kalıcı olan Colorista Spray, tüm saç renkleri için uygun. 7 farklı renk seçeneği sunuyor: Hot Pink, Pink, Lavender, Gray, Pastel Blue, Mint, Turqoise.

Renk Heyecanını Bir-İki Hafta Saçlarında İsteyenler için; Washout

Görünümü ile fark yaratanlar ve saç modasında trendleri takip edenler, L’Oréal Paris’in Colorista serisinden “Washout”a bayılacaklar!

Koyu renkli saçları olan ve canlı tonlarla saçını renklendirmek isteyen kızlar Washout’un Burgundy, Red ve Orange renklerini saçlarına direkt uygulayabilirler. Pink ve Peach pastel renklerinden birini seçen kızlar ise sarı tonlardaki saçlarına renkleri direkt uygulayabilirken, kahve tonlardaki saç renklerine sahip kızlar önce Colorista Effects ile saçlarını açıp ardından bu renkleri uygulayarak diledikleri görünüme kavuşacaklar.

Haberin Devamı

En Trend Kalıcı Renkler: Paint

Geleneksel renkler genç kızların tercihinden çıktı! Renkler şimdi L’Oréal Paris’in Colorista “Paint”i ile capcanlı bir ruha bürünüyor. Yaratıcılığına güvenen, istedikleri renklerle saçlarında kalıcı tasarımlara sahip olmak isteyen genç kızlar, özel tasarım fırçası ile ister ombre yaparak ister tüm saçlarına uygulayarak Colorista Paint’i diledikleri şekilde kullanabilecek. 6 farklı renk secenegi sunuyor:Violent, Ronze, Blueblack, Cherryred, Mulberry, Copperblonde

Colorista için Önerilen Tüketici Fiyatı: 30,99 TL

Yazarlar