Lady Gaga'nın "A Star Is Born" Turne Stili

"A Star Is Born" filmindeki rolüyle 2018'e damga vuran şarkıcı Lady Gaga, dramatik stiliyle ödül törenlerinin ve festivallerin en dikkat çeken ismi oldu. Ben de Lady Gaga'nın bu yılın ödül törenleri ve "A Star Is Born" turnesi kapsamında en dikkat çeken 10 kırmızı halı görüntüsünü inceledim.

Aslına bakarsanız Oscar gerçekleşmeden bu liste eksik kalır. Fakat bütün ödül törenleri ve festivaller bir yana, Oscar kırmızı halısı bir yana. Herkes her zaman başarılı olamasa da en iyi görüntüsünü Oscarlara saklar. Lady Gaga'nın Oscar stilini merakla bekliyoruz. Ancak dediğim gibi onu bir kenara koyuyorum ve Lady Gaga'nın "A Star Is Born" tanıtım turnesindeki en hafızalara kazınan kırmızı halı stillerini sıralıyorum.

Haberin Devamı

10. Altın Küre Ödülleri

Oscar'ların habercisi olarak adlandırılan Altın Küre Ödülleri her yıl Oscar'dan sonra en büyük kırmızı halı yarışına sahne olur. Lady Gaga, Altın Küre Ödülleri'nde yılın en kötü kırmızı halı görüntüsüne imza attı.

Elbisenin kalıbı, stili, rengi, her şeyi ofsayt. Saçlarını da maviye boyayarak adeta bir "Şirinler" karakterine dönüşmüş. Valentino da olsa, Lady Gaga da olsa olmamış bebeğim.

Lady Gaganın A Star Is Born Turne Stili

9. Governors Ödülleri

Birisi Lady Gaga'ya "çuval giysen yakışır" demiş olmalı, tam olarak siyah bir çuvalla Governors Ödülleri'nde boy gösterdi. Bu, Valentino imzalı elbiseyle bir moda faciasına imza atmış değil tabii ki. Ancak minyon fiziğine bir tık fazla olmuş. Saçı-makyajı durumu kotarıyor.

Lady Gaganın A Star Is Born Turne Stili

8. Critics' Choice Ödülleri

En iyi kadın oyuncu ödülünü Glenn Close ile paylaştığı Critics' Choice Ödülleri'ne Calvin Klein By Appointment imzalı, uzun kuyruklu straplez elbisesiyle katılan Lady Gaga beğenip beğenmediğimden emin değilim. Yine boyuna ve fiziğine uygun bir elbise olmadığını düşünüyorum. Ancak ilk bakışta son derece zarif görünüyor.

Lady Gaganın A Star Is Born Turne Stili

7. American Cinematheque Ödülleri

Lady Gaga, en cüretkar görüntülerinden birini American Cinematheque Ödülleri'nde sergiledi. Azzedine Alaia imzalı, içini gösteren elbisesi Lady Gaga'ya çok yakışmış. Muhteşem örgü topuzu ve klasik makyajıyla sade ve iddialı bir görüntü.

Lady Gaganın A Star Is Born Turne Stili

Haberin Devamı

6. National Board of Review Gala

Lady Gaga'yı en çok sevdiğim stilleri bunlar. Retro saçları ve makyajıyla tıpkı bir pin-up kızı gibi görünüyor. Fiziği de bu Ralph Lauren elbisesi içinde kusursuz görünüyor.

Lady Gaganın A Star Is Born Turne Stili

5. "A Star Is Born" Los Angeles Galası

Lady Gaga söz konusu olunca, dramatik saç ve makyaj stili, dramatik takılar, heykel gibi bir elbise olmazsa olmaz. Lady Gaga'nın Givenchy imzalı elbisesi her detayıyla tam bir sanat eseri. Dramatik bir görüntü yaratmak için daha fazlasına ihtiyacınız yok. Ama Lady Gaga elbiseyle yetinir mi, tabii ki yetinmez. Elbisesi gibi gümüş saçları ve göz makyajı, iddialı takıları ve kırmızı rujuyla şovunu bir sonraki seviyeye taşımış.

Lady Gaganın A Star Is Born Turne Stili

4. Venedik Film Festivali

Lady Gaga bu yıl bütün ödül törenleri ve festivallere damgasını vurduğu gibi Venedik Film Festivali'nin de en akılda kalan görüntüsüne imza attı. Valentino imzalı, omuzları açık, tüylü pembe elbisesiyle bir kez daha şovunu yaptı. Sade topuzu ve pembe tonlarında makyajı sahneyi elbiseye bırakıyor.

Lady Gaganın A Star Is Born Turne Stili

Haberin Devamı

3. "A Star Is Born" Birleşik Krallık Galası

"A Star Is Born" tanıtım turunda aklıma en kazınan Lady Gaga görüntülerinden birisi İngiltere'deki kırmızı halı stiliydi. Alexander McQueen elbisesiyle oldukça maksimalist bir görüntüye imza atan Lady Gaga, modern bir Marie Antoinette etkisi yarattı. Saçı ve makyajı dramatik görüntüsünü muhteşem bir şekilde tamamladı.

Lady Gaganın A Star Is Born Turne Stili

2. Toronto Film Festivali

Vücudunu saran siyah kadife elbisesi ve siyah duvağıyla bir festivalde daha bütün dikkatleri üzerine toplayan Lady Gaga, Toronto Film Festivali için Ralph & Russo'yu tercih etti. 25 karatlık Chopard küpeleri ve şapkasıyla da Lady Gaga imzasını tamamladı. Bu yıl Gaga'nın en sevdiğim 2. kırmızı halı stili Tiff stili oldu.

Lady Gaganın A Star Is Born Turne Stili

1. Sag Ödülleri

Bütüüün yıl boyunca giydiği her şeyi, bütün stillerini unutun. Lady Gaga Sag Ödülleri'nde bu ödül sezonunun en göz alıcı stillerinden birine imza attı. Beyaz, bordo ve altın renginin birlikte karşı konulmaz cazibesi her zaman beni benden alır. Lady Gaga da muhtemelen beyaz, derin dekolteli ve derin yırtmaçlı Dior elbisesi içinde beni tam olarak bu sebepten kendine hayran bıraktı. Fakat makyajının kusursuzluğuna bakar mısınız! Ya renklerin müthiş uyumu! Bu renkleri bir arada kullanarak kötü bir görüntü yaratmanız imkansız.

Lady Gaganın A Star Is Born Turne Stili

Oscar stilini heyecanla bekliyorum!

Duygu Bay


İletişim:

Instagram: iamduygubay