Lady Gaga'nın Sıra Dışı Stili

Ve Lady Gaga İstanbul’da. Aylardır beklenen Lady Gaga Konseri de İTÜ Stadyumu’nda.

5 Grammy ve 13 MTV Video Müzik Ödülü’nün sahibi olan 28 yaşındaki ünlü şarkıcı, albüm başarıları, alışılmışın dışına çıkan klipleri, sıra dışı kıyafetleri, saç ve makyajıyla, çıktığı günden bu yana en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor.

2005 yılında müzik kariyerine ilk adımını atan Lady Gaga, milyonların beğenisini kazanan albümleri kadar, stili, saçı, makyajı ve 16 inçlik ayakkabılarıyla dikkat çekerken, acımasız eleştirilerinde odak noktası oluyor çoğu zaman.

Haberin Devamı

Kimilerine göre interseksüel kabul edilen Lady Gaga, hermafrodit gibi davranmaktan hoşlandığını da pek çok yerde ifade ediyor. Hayranları tarafından “mother monster” (anne yaratık) olarak adlandırılan ünlü şarkıcı, gerçekten de çoğu zaman bir yaratıktan farksız görünüyor. Lady Gaga‘ya yapılan kusursuz saç ve makyaj, giydirilen farklı tasarımlarla o kadar özdeşleşiyor ki, Lady Gaga kendisinin insan olduğunu çoğu zaman, herkese unutturuyor.

1,55 m boya sahip Lady Gaga‘nın, normal, gündelik sokak stili diyebileceğim kıyafetli haline pek rastlamadım dersem, yanlış söylememiş olurum. Çünkü en sıradan denebilecek kıyafetlerinde dahi bir aşırılık, bir marjinallik söz konusu.

Sıradan kıyafetlerini sıra dışı hale getirmeyi genellikle ya saçıyla ya abartılı aksesuarlarıyla ya da ayakkabı tercihiyle yapan Lady Gaga‘nın, en sıra dışı stillerini ise toparlayıp, elemekte bir hayli zorlandım.

Aşağıda Lady Gaga‘nın katıldığı organizasyonlarda, konserlerde ya da basın toplantılarında giydiği enteresan kıyafetleri bulabilirsiniz.

Sınırsız bir hayal gücüyle, her seferinde baştan yaratılan dünya yıldızının, bugünkü İstanbul konserine nasıl bir tasarımla çıkacağı ise gerçekten merak konusu!

Lady Gaganın Sıra Dışı Stili

Lady Gaganın Sıra Dışı Stili

Lady Gaganın Sıra Dışı Stili

Lady Gaganın Sıra Dışı Stili

Lady Gaganın Sıra Dışı Stili

Lady Gaganın Sıra Dışı Stili

Lady Gaganın Sıra Dışı Stili

Lady Gaganın Sıra Dışı Stili

Lady Gaga'nın sıra dışı stiline ait diğer görselleri "Lady Gaga stili" yazısında bulabilirsiniz.

Trendler ve güncel moda haberlerine ait yazılarıma "Pimood"tan ulaşabilirsiniz.