Konut Lansmana özel fiyatlar

Lansmana özel fiyatlar

23.11.2015 - 12:08 | Son Güncellenme:

Güneşli'de yükselen Hane'm Güneşli projesi lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Lansmana özel fiyatlar

Huma Yapı ve Mar Tur’un İstanbul’un hızlı değer kazanan merkezi bölgelerinden Güneşli’de hayata geçirdiği Hane’m Güneşli projesi,ön talep sürecinin ardından metrekaresi 4.000 / 4.500 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

44 daireden oluşuyor

Tek blokta 2+1 ve 3+1 daire seçeneği ile ailelerin rahat ve konforlu şekilde yaşaması için her ayrıntı düşünülerek tasarlanan ve toplam 44 daireden oluşan Hane’m Güneşli, kapalı yüzme havuzu, kadınlar ve erkekler için ayrı fitness salonu, buhar odası, sauna, vitamin bar, kapalı ve açık otoparkları, ailece keyifli zamanlar geçirmeniz için özenle tasarlanmış yaşam alanları, yeşili doyasıya hissedeceğiniz bir peyzaj,çocukların güven içerisinde doyasıya oynayabileceği kapalı ve açık oyun alanları ilegünün yorgunluğunu atabileceğiniz kameriyeler sunuyor.

Teslimler Mayıs 2016'da

İç mimarisinde de doğal ve minimal çizgiler taşıyan projede,yüksek kalite kendini gündelik hayatınızın her anında gösterecek. Hane’m Güneşli, geniş daire planlamaları sayesinde şehrin ortasında konforu yaşatır.

Haberin Devamı

Hane’m Güneşli projesi, toplu taşımaya 5 dakika, 212 İstanbul Power Outlet AVM’ye5 dakika, Atatürk havalimanına 15 dakika,TEM VE E-5 Trafik akslarına 10 dakika,7/24 güvenliği sağlanacak projede, her daireyemodern donanımları ile tasarlanmış, kapalı otopark yeri tahsis ediliyor. Projede teslimler Mayıs 2016'da yapılacak.