Editörün Seçtikleri LC Waikiki 2016-2017 kış sezonu

LC Waikiki 2016-2017 kış sezonu

03.10.2016 - 18:20 | Son Güncellenme:

Ulaşılabilir moda kavramının öncü markalarından LC Waikiki 2016-2017 kış sezonuna hazır.

LC Waikiki 2016-2017 kış sezonu

Erkekler bu sezon sade ama iddialı

Sade ama iddialı bir hikâye ile karşımıza çıkan Elemental Koleksiyonu’nda kullanılan siyah antrasit, gri ve ekru renkleri pastel detaylarla birleşiyor. Minimalizmin ve insan doğasının yalnızlığından esinlenen tasarımların yer aldığı koleksiyon erkek moda dünyasında silinmeyen izler bırakıyor.

Sonbahar Kış Erkek Koleksiyonu’nun öne çıkan bir diğer teması Remaster ise sadeliğin hakim olduğu triko ve örme blazer ceketlerle trendy bir şıklık yaratıyor. Skinny denim ve pantolonların trendlerdeki hakimiyetinin bu sezonda da devam ettiği koleksiyonda fermuar detayları, geometrik kamuflajlar ve slogan baskılar rahat giyimi şıklığa dönüştürüyor.

LC Waikiki kadınlarının bu sezon gözdesi denimler

Kadın koleksiyonunda Woodland temasında el işçiliği ve doğal yaşamın ilham alındığı melanjlı kumaşlar, ekoseler ve yıpranmış görünümler göze çarpıyor. Bu sezonun en büyük rolü ise kadınların gözdesi denim ve denimlerin olduğu kombinler olacak.

Lacivert, gri melanj, koyu kırmızı ve ekru renkleri göreceğimiz Woodland temasında uzun hırkalar, ekose pançolar, elbiseler ve yıpranmış denimler yer alıyor. Kış sezonunda ise Winter Dreams temasıyla yerini oversize formlara ve trikonun yoğunluğuna bırakıyor. Gri melanjlar, kış sezonunda öne çıkan pembenin de vurgusunu arttırıyor. Gülkurusu, soft pembe, gümüş, gri ve siyah tonlarının yer aldığı Winter Dreams teması kat detaylı bluzlar, leopar desenler ve siyah denimler ile hem sadeliğin hem de şıklığın keyfini yaşatacak.

LC Waikiki 2016-2017 kış sezonu

LC Waikiki ile bebeklerin tarzı konuşuyor

Birbirinden farklı renk tonlarının ve desenlerin öne çıktığı LC Waikiki bebek koleksiyonunda, kız bebekler için sayısız elbise seçeneğinin yanı sıra baskılı tişörtler, desenli hırkalar, denim pantolonlar ve serin sonbahar günleri için rengarenk montlar yer alıyor. Tül detaylı kabarık etekler uzun kollu tişörtler ile kombinlenirken, denim pantolonlara gömlekler ve neon renkli yelekler eşlik ediyor. Pırıltılı çantalar ve saç tokaları ise tamamlayıcı parçalar olarak öne çıkıyor.

Erkek bebek tasarımlarında desenli gömlekler, şık ceket ve yelekler dikkat çekerken, kombinler papyon ve pantolon askısı ile tamamlanıyor. Rahatlığı seven bebekler için eğlenceli baskıların yer aldığı tişörtler için ideal bir seçim oluyor. Bu eğlenceli tişörtlere ise renkli pantolonlar eşlik ediyor.

Sokak modasının esintilerinin yer aldığı koleksiyonda örgüler, jarse dokumalar ve parlak baskılarla tasarlanmış denim, yelek, gömlek, elbiseler miniklerin beğenisine sunuluyor.

LC Waikiki 2016-2017 kış sezonu

Dünyaca Ünlü Blogger Mariano Di Vaio LC Waikiki’nin Reklam Yüzü Oldu

Ulaşılabilir moda kavramının öncü markalarından LC Waikiki’nin 2016-2017 sezonunda reklam yüzü olarak anlaştığı dünyaca ünlü blogger Mariano Di Vaio, marka için kamera karşına geçti. Di Vaio, LC Waikiki’nin 3 Ekim tarihinde İstanbul Modern’de yaptığı yeni sezon lansmanı için İstanbul’a geldi.

Sokak modasının dinamik havasını şıklıkla buluşturan ve sonbahar mevsimini karşılayan şehre, tasarımlarıyla merhaba diyen LC Waikiki, reklam yüzü olarak ilk kez dünyaca ünlü bir isimle çalıştı. Sezon trendlerinin yanı sıra klasik tasarımların bulunduğu 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun marka yüzü ünlü Blogger Mariano Di Vaio aynı zamanda model, aktör ve tasarımcı olarak da tanınıyor.

Di Vaio’nun oyunculuktaki hünerlerini sergilediği “Şehir Seni Özledi” isimli reklam filmi, markanın moda anlayışını, hayatın ve şehrin merkezine yerleştiriyor. Modayı, günlük hayattan ayırmaksızın izleyicinin beğenisine sunan filmin çekimi Berlin’in büyüleyici atmosferinde 3 gün sürdü. Çekimlerde 5 milyon kişi tarafından takip edilen dünyaca ünlü Blogger Mariano Di Vaio’ya geniş bir cast ekibi eşlik etti.

Yazarlar