Gündem Leke 6. bölüm fragmanları; Yasemin, Cem'e her şeyi anlatacak mı?

Leke 6. bölüm fragmanları; Yasemin, Cem'e her şeyi anlatacak mı?

21.05.2019 - 09:11 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Leke 6. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana ekrana gelecek olan Leke dizisinde Cem, ve Yasemin arasında yaşananlara Arda'nın açıklamaları damga vurur. Cem'in yanında Yasemin'e tekne gecesinde tanıştıklarını söyleyen Arda, ortalığın karışmasına neden olur. Yasemin, Cem'e gerçekleri anlatabilecek midir?

Leke 6. bölüm fragmanları; Yasemin, Ceme her şeyi anlatacak mı

Leke dizisi 6. bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Leke dizisi 6. bölümde Arda, Yasemin'e Cem'in yanında tekne gecesinde tanıştıklarını söyler. Cem, Yasemin ile ilgili büyük hayaller peşindedir. Birbirlerine aşık olan ikiliye Arda'nın yaptığı açıklama engel olacak mıdır?

Haberin Devamı

LEKE 6. BÖLÜM ÖZETİ

Arda’nın açılış davetinde büyük karşılaşma gerçekleşir. Arda, Yasemin’e Cem’in yanında tekne gecesinden tanıştıklarını söyler. Bu sırada şirkete mali şube baskın yapar. Arda her şeyi Cem’e anlatacak mı?

LEKE 6. BÖLÜM FRAGMANI

Arda karakolda ifade verir. Cem kardeşine destek olur. Arda annesi Belkıs’ın gerçek yüzünü öğrenecek mi?

Yaşananlar Yasemin’i üzer ve Cem’e her şeyi anlatmaya karar verir. Cem ve Yasemin romantik bir akşam yemeği yerler. Yasemin, Cem’e tekne baskını gecesini anlatabilecek mi?

LEKE 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Hastanede olan Oktay, yerine vekil genel müdür olarak Cem’i atar. Mehmet çılgına döner. Yenik düşen Mehmet bu kez büyük oynamaya karar verir. Mehmet’in yeni planı ne olacak?

Haberin Devamı

Serpil’in ofisine böcek yerleştiren Birkan, ablasının Meto’yla yaptığı konuşmayı duyar. Birkan öğrendiklerini kullanarak Serpil’den Yasemin’in evine girebilmek için akıl almaz bir istekte bulunur. Serpil, Birkan’ın isteğini kabul edecek mi?

Arda, Yasemin’in evinde beklenmeyen bir şekilde ziyaret eder. Bu ziyarette yaşanacaklarla artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır.

Yazarlar