Teknoloji Lenovo Vibe P1 Android 6.0 Güncellemesi Ne Zaman Aalacak?

Lenovo Vibe P1 Android 6.0 Güncellemesi Ne Zaman Aalacak?

30.04.2016 - 17:13 | Son Güncellenme:

Çinli teknoloji devi Lenovo yeni nesil telefonu Vibe P1 Android 6.0 güncellemesinin ne zaman başlayacağı belli oldu.

Lenovo Vibe P1 Android 6.0 Güncellemesi Ne Zaman Aalacak

Dünyanın en büyük bilgisayar üreticisi unvanını alan Lenovo, telefon pazarına oldukça hızlı girdi. “A” ve “S” serisi telefonlarla kullanıcılara farklı ürünler sunan firmanın orta segment telefonlar kategorisinde kendine oldukça iyi bir yer edindi. 2015 yılında en çok satan telefonlar sıralamasında ilk beşe giren Çinli Lenovo yeni telefonu Vibe P1 Android 6.0 güncellemesine önümüzdeki bir kaç gün içinde başlayacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Android ekosisteminin en büyük sorunlarından biri haline gelen güncelleme ya da güncelleyememe üreticilerin başını ağrıtırken orta segment telefonların da Android 6.0 güncellemesine kavuştuğunu görmek oldukça güzel bir durum.

“Vibe Z” ve “Vibe X” serisi telefonları ile büyük bir çıkış yakalayan Lenovo “Vipe P” serisi ile yoluna devam ediyor ve bu noktada Vipe P1 ile en büyük problem olan pil tarafında da büyük bir inovasyona imza atıyor. 5000 mAh pil gücüne sahip olan Vipe P1’in ciddi bir inovasyonu da beraberinde getirdiğini belirtelim.

Vibe P1 Teknik Özellikler 5,5 inç Full HD IPS LCD Ekran 401 ppi Snapdragon 615 işlemci 32 GB Hafıza, 2 GB RAM, 128 GB’a kadar Hafıza Kartı Desteği 13 megapiksel f/2,2 diyafram aralığına sahip arka, 5 megapiksel geniş açı ön kamera Parmak izi okuma sensörü 5000 mAh pil gücü

Galaxy Note 6 ve Galaxy Note 6 Edge’nin Özellikleri Belli Oldu!

galaxy note 6 silikon vadisi