Gündem Lerzan Mutlu kimdir?

Lerzan Mutlu kimdir?

20.06.2016 - 12:37 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu Beyaz Tv ekranlarında yorumculuğunu yaptığı " Söylemezsem Olmaz " adlı programdan ayrıldı. Sosyal medya hesabından ayrıldığını duyuran Lerzan Mutlu'nun yerine Ömür Varol gelecek. Peki, Lerzan Mutlu kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler...

Lerzan Mutlu kimdir

Şarkıcı Lerzan Mutlu, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, yorumculuk yaptığı " Söylemezsem Olmaz " adlı programdan ayrıldığını dile getirdi.

Haberin Devamı

Lerzan Mutlu yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi:

" Israrla oturtulduğum, formatım olmayan bir masadan reytingleri 4'e katlayarak alnımın akıyla, benim şartlarım uymadığı için kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. Yeni kanalımda buluşmak üzere..." dedi.

YERİNE ÖMÜR VAROL GELDİ

Lerzan Mutlu kimdir


Beyaz Tv, Mutlu’nun yerine Ömür Varol’u bu göreve getirdi.
Ömür Varol, yeni sezon itibariyle Söylemezsem Olmaz’da moderatör koltuğuna oturacak ve Sabah gazetesinin magazininin başında olan Sinan Özedincik yine kadroda yer alacak.

LERZAN MUTLU KİMDİR?

Lerzan Mutlu kimdir

Lerzan Mutlu (d. 12 Şubat 1977 İstanbul), Türk şarkıcı ve televizyon sunucusu.
Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 tarihinde, avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olarak doğdu. Erenköy İlkokulu, Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Koleji'nde bitirdi. 10 yaşındayken babası kalp krizi sonucunda vefat etti. Liseyi bitirdikten sonra İsviçre'de bir özel üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye'ye geri döndü. Konservatuar imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nı kazandı. Burayı da yarım bırakarak sahne ve televizyon çalışmalarına başladı.