Gündem Levent İnanır'ın eşi Neslihan Acar kimdir?

Levent İnanır'ın eşi Neslihan Acar kimdir?

21.03.2019 - 11:22 | Son Güncellenme:

Kadir İnanır'ın yeğeni olan Levent İnanır birçok film ve dizide yer almıştır. Aynı zamanda yönetmenlik de yapmıştır. Levent İnanır aynı zamanda Soner Arıca'nın da abisidir. Oyuncu Neslihan Acar ile uzun bir evlilik yapmıştır.

Levent İnanırın eşi Neslihan Acar kimdir

LEVENT İNANIR KİMDİR?

Haberin Devamı

Levent İnanır olarak bilinen Levent Arıca, 16 Şubat 1962, Fatsa, Ordu doğumlu Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Levent İnanır, Aslen Fatsa, Orduludur. 1973 yılında "Çocuk Yıldız" olarak sinemaya başlayan Levent İnanır, Sürü filmiyle adını duyurdu. TRT için çocuk filmleri çekti. Televizyon dizilerinde çeşitli roller aldı. 1975 yılında ilk profesyonel filminde oynadı. Türk sinema oyuncusu Kadir İnanır'ın yeğeni, teknik direktör Erdoğan Arıca'nın kardeşi ve şarkıcı Soner Arıca'nın ağabeyidir. Neslihan Acar ile uzun süren bir evlilik yapmıştır.2013 yılında boşanmışlardır.

NESLİHAN ACAR KİMDİR?

Neslihan Acar, 14 Şubat 1969 doğumlu Türk sinema ve dizi oyuncusu.

4 Yaşındayken reklam filmlerinde çocuk yıldız olarak rol alan sanatçı, henüz 12 yaşındayken sinemada yerini alarak, Bekçi Murtaza adlı filmle kamera karşısına geçerek oyuncu oldu. Neslihan Acar, 4 yıl aranın ardından 16 yaşında tekrar sinemaya dönerek birçok filmde rol aldı. Birkaç filmde başrol oynadı. Ortaokul mezunu olan Neslihan Acar, 1995 yılında Levent İnanır ile evlenmişlerdir. 20 yıllık evliliğin ardından boşanmışlardı.