Cadde Levent Yüksel'den sürpriz şarkılar

Levent Yüksel'den sürpriz şarkılar

05.09.2016 - 13:18 | Son Güncellenme:

Türk pop müziğinin güçlü sesi Levent Yüksel, Expo 2016’da konser verdi. Şarkılarını Turkcell büyük amfi tiyatroyu dolduran binlerce hayranıyla birlikte seslendiren Yüksel, çıkacak albümünün de müjdesini verdi.

Levent Yükselden sürpriz şarkılar

Turkcell büyük amfi tiyatroda sunuculuğunu Sefa Doğanay’ın yaptığı gecede sahneye çıkan Levent Yüksel, hayranlarını coşturdu. Güçlü sesi ve yorumuyla beğeni toplayan Yüksel, konser boyunca hem çaldı hem söyledi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Yüksel, konserine ’Ya Sonra’ isimli parçasıyla başladı. Yüksel; gece boyunca, ’Medcezir’, ’Karaağaç’, ’Beni Bırakın’, ’Kadınım’, ’Dedikodu’, ’Bu Gece Son’ gibi sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Konser boyunca pek çok farklı enstrümanı da çalan Levent Yüksel, elektronik gitarla ’Tuana’ isimli sevilen şarkısını seslendirdi.

YENİ ALBÜMÜNDEKİ ŞARKILARI SÖYLEDİ

Konserde ağırlıklı olarak eski şarkılarına yer veren Levent Yüksel, bir sürpriz yaparak, yeni albümünde yer alacak şarkıları da söyledi. İbrahim Tatlıses’in seslendirdiği ’Yalnızım Dostlarım’ ve Orhan Gencebay’ın ’Mevsim Bahar Olunca’ isimli parçasını kendi yorumuyla seslendiren Yüksel, büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

Konser sonunda Sefa Doğanay, Levent Yüksel’e Expo 2016 Antalya’nın sembolü şakayık takdim etti. Antalyalı olan sanatçı, "Baktıkça memleketimden bir anı olacak" sözleriyle beğenisini dile getirdi.