Teknoloji LG’den Selfie Odaklı Yeni Telefon: Bello 2

LG’den Selfie Odaklı Yeni Telefon: Bello 2

20.07.2015 - 17:34 | Son Güncellenme:

Daha düşük fiyatlarda akıllı telefon satın almak isteyenleri düşünen LG, Bello 2 adında selfie odaklı yeni bir telefonu tanıttı. İşte detaylar... Üst düzey akıllı telefonların yanı sıra giriş seviyesi için...

LG’den Selfie Odaklı Yeni Telefon: Bello 2

Daha düşük fiyatlarda akıllı telefon satın almak isteyenleri düşünen LG, Bello 2 adında selfie odaklı yeni bir telefonu tanıttı. İşte detaylar... Üst düzey akıllı telefonların yanı sıra giriş seviyesi için de modeller üreten LG, uygun fiyatlı modellerine bir yenisini daha ekliyor. Bello 2 adında yeni akıllı telefonunu tanıtan firma, bolca selfie çekilen kullanıcılara hitap etmekte. 5 inç boyutunda LCD ekran ile birlikte gelen Bello 2, 854 x 480 oranında çözünürlük sunuyor. 1.3 GHz dört çekirdekli bir işlemcinin yer aldığı cihazda ayrıca 1 GB RAM bulunmakta. Bunlara ek 8 GB dahili depolama hafızası ile gelen telefon, 2540 mAh gücündeki bataryası ile gün boyu kullanım sunmayı hedefliyor. LG, bu özelliklere eşlik eden yazılımın Android 5.1 Lollipop olmasına karar verdi. Böylelikle cihazın son Android versiyonu ile geleceği de kesinleşti.

Haberin Devamı

Gelelim Bello 2'nin en göze çarpan özelliğine. 5 MP netliğinde bir ön kamera ile gelen model, ayrıca ön tarafında bir LED flaş bulunduruyor. Hareketli çekim ve selfie gibi pozlamalarda net görüntü sunmayı hedefleyen modelin arka kamerası ise 8 MP kalitesinde. Siyah, beyaz ve altın renk seçenekleri ile geleceği belirtilen modelin öncelikle Avrupa ve Rusya gibi pazarlarda görücüye çıkacağı söylendi. Aynı zamanda telefonun ağustos ayı bitmeden ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.