Teknoloji LG G Pro 3 Söylentileri Gittikçe Artıyor

LG G Pro 3 Söylentileri Gittikçe Artıyor

06.07.2015 - 11:17 | Son Güncellenme:

LG cephesinden yeni dedikodular gelmeye devam ediyor. Bu seferki odak noktasında olan cihazsa LG G Pro 3... G Pro serisi ile büyük ekranlı telefon modelini benimseyen Güney Kore merkezli teknoloji...

LG G Pro 3 Söylentileri Gittikçe Artıyor

LG cephesinden yeni dedikodular gelmeye devam ediyor. Bu seferki odak noktasında olan cihazsa LG G Pro 3... G Pro serisi ile büyük ekranlı telefon modelini benimseyen Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, satışa sunmayı planladığı yeni G Pro 3 modelinde üstük özelliklere yer verecek gibi. RAM ve işlemci konusunda imkanlarını bol keseden kullanan firma, G Pro 3'te 4 GB RAM kullanabilir. Tam 6 inç boyutunda bir ekran ile beraber geleceği söylenen telefon, 1440 x 2560 çözünürlüğünde çalışacak. 4 GB RAM ile hız konusunda kullanıcısını büyük ölçüde tatmin edecek olan LG G Pro 3'te Qualcomm'un 64-bitlik Snapdragon 820 modelli işlemcisi kullanılacak ve aynı zamanda 32 GB depolama alanı bulunacak. Ki bu konuda da ürünün tatminkar bir kullanım sunacağını söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Bunların dışında ayrıca 20.7 MP'lik bir arka kamera ve 8 MP görüntüler yakalayabilen bir ön kamera LG G Pro 3'te bizleri bekleyen özellikler arasında yer alıyor. Şimdilik doğrulanmayan ve resmiyet kazanmayan cihaz, eğer söylentiler doğru çıkarsa Android 5.1 işletim sistemi ile birlikte gelecek ve 790 dolar etiket fiyatı ile satışa sunulacak. Tam olarak ürünün ne zaman raflarda olacağı ise belli değil. Tüm bunlar yetmezmiş gibi G4 hakkında da yeni söylentiler mevcut. Zira LG'nin G4 Note adında bir model çıkaracağı ve bu modelde 5.8 inç boyutunda bir ekrana yer vereceği belirtiliyor. Tüm bu dedikodular doğru çıkacak mı, hep beraber göreceğiz.