Teknoloji LG Tarafında Değişim Rüzgarları Esiyor…

LG Tarafında Değişim Rüzgarları Esiyor…

26.11.2015 - 09:51 | Son Güncellenme:

LG Electronics en üst yönetici seviyesinde değişim rüzgarları esiyor. Bu değişikliklerin şirketi daha güçlü ve daha kararlı yapması bekleniyor. Şirkette artık 3 yeni yönetici var. Ev teknolojileri bölümü başkanı ve...

LG Tarafında Değişim Rüzgarları Esiyor…

LG Electronics en üst yönetici seviyesinde değişim rüzgarları esiyor. Bu değişikliklerin şirketi daha güçlü ve daha kararlı yapması bekleniyor. Şirkette artık 3 yeni yönetici var. Ev teknolojileri bölümü başkanı ve CEO'su Jo Seong-Jin, mobil bölümü başkanı ve CEO'su Juno Cho ve Genel başkan ve CFO David Jung oldu. Bu kararla beraber yöneticiler daha fazla özgürlüğe ve sorumluluğa sahip. Bu da şirketin daha hızlı karar almasını ve bu kararları daha hızlı uygulamaya koyabileceği anlamına geliyor. Şu anki Başkan Ve şirketin sahiplerinden bir tanesi olan Koo Bon-Joon'a LG'nin bağlı bulunduğu LG Corp'dan bir pozisyon verilecek.

Haberin Devamı

Ancak bu pozisyon henüz bilinmiyor. LG'nin telefon bölümü bu aralar çöküşte ancak televizyon be diğer ev teknolojileri bölümü şirketin zayıf noktalarını ayakta tutuyor. Bu yüzden bu bölümlere yeni yöneticiler getirerek her segmentte daha fazla çabukluk sağlayarak şirketin diğer departmanlarının da gelişmesini sağlayacak. Çeşitli araç parçalarının üretimi LG'nin en büyük dört gelir kapısından bir tanesi gelecekte çok daha fazla önem kazanacak olan bu bölüm değişimler sayesinde kendine daha hareket alanı bulabilecek mesela.