Teknoloji LG X Cam’in Özellikleri Sızdı!

LG X Cam’in Özellikleri Sızdı!

28.04.2016 - 15:12 | Son Güncellenme:

G5 modeli ile karşılaştırıldığında daha uygun bir fiyatla satışa sunulması beklenen LG X Cam modelinin özellikleri gün ışığına çıktı…

LG X Cam’in Özellikleri Sızdı

Güney Kore merkezli teknoloji firmalarından biri olan LG, bildiğiniz üzere son yıllarda geliştirdiği G ailesi ile epey beğeni topladı. Ailenin ilk modelinden itibaren güzel satışlar elde eden şirket, en son karşımıza G5 modeli ile çıktı. Bunun ardından son sürat yeni akıllı telefon modelleri geliştirmeye devam eden firma, şimdilerde ise LG X Cam modeli üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz şubat ayında X adında bir seri hazırlayacağı ortaya çıkan LG’nin nihayet yeni modelinde ne tarz özelliklere yer vereceği belli oldu.

Haberin Devamı

Belirtilenlere göre LG X Cam, beraberinde çift kamera sistemi ile beraber gelecek. 13 MP 78 derece ve 5 MP 120 derece olmak kaydıyla iki lense sahip olması beklenen modelin aynı zamanda 5.2 inç büyüklüğünde bir ekran ile geleceği ve 1080p Full HD çözünürlük sunacağı söylendi. Octa-core işlemci ile güçlü bir kullanım sunması beklenen telefonun 1.14 GHz yonga setine, 2 GB RAM’e ve 2520 mAh boyutunda bir bataryaya sahip olacağı bildirildi. Bunların dışında en son nesil Android işletim sistemi ile beraber gelecek olan telefon, Marshmallow sürümünü kullanacak.

Özçekim İçin Drone İcat Edildi