Teknoloji LG, yeni nesil beyaz eşyalarıyla zamandan tasarruf ettiriyor

LG, yeni nesil beyaz eşyalarıyla zamandan tasarruf ettiriyor

13.04.2018 - 12:07 | Son Güncellenme:

LG Electronics, ürünlerini tüketici sağlığını ön planda tutan teknolojiler ile geliştirmeye devam ediyor. Akıllı beyaz eşyalarıyla kadınları gündelik ev işi derdinden kurtaran LG, zamandan da önemli ölçüde tasarruf ettiriyor.

LG, yeni nesil beyaz eşyalarıyla zamandan tasarruf ettiriyor

LG Electronics, “Deep Learning” yaklaşımıyla tüketicilerin kapalı ortamlarda karşılaştıkları hijyen sorunlarına kesin bir çözüm getiriyor. Deep Learning ile bulundukları ortamı derinlemesine bir şekilde analiz ederek, ortamdaki ince toz, mite ve kirli hava gibi sorunları ortadan kesin olarak kaldıran LG’nin yeni nesil akıllı ürün ailesi, tüketicilerin yaşam kalitesini gözle görülür bir şekilde artırıyor.

Haberin Devamı

InstaView ThinQ buzdolabı, LG'nin webOS platformu ve Alexa'nın ses tanıma teknolojisi ile aerodinamik bir gıda yönetim sistemi sunuyor. Akıllı Etiket özelliği kullanıcılara, akıllı buzdolabında saklanan yiyeceklerin etiketlerini ve son kullanma tarihlerini eklemelerine imkan tanıyor. Bu sayede buzdolabı bir öğenin son kullanma tarihi yakınlaştığında uyarı verirken, tüketicilerin tarihi geçmiş ürünleri tüketmelerinin önüne geçilerek, olası sağlık problemleri başlamadan önlenebiliyor.

Çoklu sensörler ve LG Deep Learning teknolojisini kullanan LG'nin en yeni robot süpürgesi, odanın yüzey görüntülerini kaydederek, karşılaştığı engelleri hatırlıyor. LG robot süpürge temizlik sırasında karşısına çıkan engelin bir insan mı yoksa bir koltuk ya da masa gibi cansız bir nesne mi olduğunu da ayırt edebiliyor. Sensörleri sayesinde dipte kalmış tozları ve mite’ları dert olmaktan çıkaran cihaz, tüketicilerin yaşam alanlarını hiçbir efor sarfetmelerine gerek kalmadan çok daha hijyenik bir hale getiriyor.

Haberin Devamı

Hassas bir hava kontrol sensörüne sahip LG PuriCare, havada bulunan ince toz miktarını düzenli olarak ölçümleyip, ince toz seviyesi rahatsız edici boyutlara ulaştığında, toz parçacıklarını otomatik olarak ortadan kaldırıyor. Filtreleme gerektiğinde otomatik olarak çalışmaya başlayan PuriCare, “Clean Booster” teknolojisi ile birlikte LG PuriCare, temel olarak daha yumuşak hava akışı sağlarken, büyük odaları bile kapsayacak şekilde, 7.5 metreye kadar temiz hava üfleme kapasitesi sunuyor ve bu sayede çocuklu ve evcil hayvan sahibi aileler için ideal bir ürün haline geliyor.

LG’nin sağlık alanındaki profesyonellere yönelik ürettiği medikal monitörleri de, her bir detayı hassasiyetle gözlemlemek isteyen doktorlar için ideal bir kullanım sunuyor. Panellerin benzersiz netliği, doktorların teknik olarak karmaşık prosedürleri kolaylıkla uygulamalarına yardımcı olurken, monitörün IPS teknolojisi ameliyatlar sırasında birçok tıp profesyonelinin monitörü farklı açılardan en az renk değişikliğiyle görerek konsültasyonların en doğru şekilde yapılmasına imkan veriyor. Farklı cihazlarla uyum sağlayabilen monitörler, sahip olduğu arkadan aydınlatmalı denge teknolojisiyle sabit parlaklık seviyesi sunarken, uzun çalışma saatlerine sahip doktor ve hemşirelerin yaşadığı göz yorgunluklarının azalmasına da yardımcı oluyor.