Ekonomi Liberty Sigorta: Yeni ürünlerle 2013 yılı daha da güvenli olacak

Liberty Sigorta: Yeni ürünlerle 2013 yılı daha da güvenli olacak

11.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

2013’te en çok tercih edilen sigorta şirketlerinden biri olmayı hedeflediklerini söyleyen Liberty Sigorta Genel Müdürü Ragıp Yergin, yüksek hizmet kalitesiyle anılan bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

Liberty Sigorta: Yeni ürünlerle 2013 yılı daha da güvenli olacak


Bireysel müşterilerin gerçek ihtiyaçlarına uygun ürünler geliştirmeye devam ettiklerini söyleyen Yergin, “2013 yılında yepyeni sigorta ürünleriyle müşterilerimize daha güvenli bir 2013 yaşatacağız. 2012 yılında oto grubu ürün yelpazemizde yarattığımız ivmeyi, 2013 yılında oto dışı branşlardaki ürünlerimizle daha da artıracağız. Hedefimiz, olabildiğince yaygın bir gruba sigorta hizmeti sunmak” dedi.
Yenilikçi yaklaşımla yeni ürünler
Sigorta sektöründe müşteri ihtiyacının sürekli olarak değiştiğinin ve geliştiğinin altını çizen Yergin, 2012 yılının son çeyreğinde pazara sundukları yeni ürünlerden de bahsetti. Yergin sözlerine şöyle devam etti: “Trafik Sigortası ve Ferdi Kaza Sigortası’nı beraber sunan ‘TRAFİKcan’, öğrencileri poliçe süresi dahilinde eğitim hayatı boyunca koruyan ‘Öğrencim Güvende’, tüm aileyi koruma altına alan ‘Canım Ailem’, yurtdışında eğitim alan kişilere yönelik oluşturduğumuz ve süre sınırını ortadan kaldırdığımız ‘Yurtdışı Eğitim Seyahat Sağlık’ ürünlerimizle müşterilerimiz için risksiz bir yaşam sürmek kolaylaşacak” dedi. 2013 yılının Liberty Sigorta için yeni bir dönem olacağını aktaran Yergin, müşterilerine sunabilecekleri ürün seçeneklerinin artırılmasıyla acentelerine de yeni fırsatlar yarattıklarını belirtti. Yergin, “Doğru fiyat yapısı ve doğru kurgulanmış hizmet stratejisiyle Liberty Sigorta farkını tam anlamıyla hissettireceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.