Kayseri LİDERLER KAYSERİ’DE YENİŞEMEDİ

LİDERLER KAYSERİ’DE YENİŞEMEDİ

28.01.2015 - 10:48 | Son Güncellenme:

.

LİDERLER KAYSERİ’DE YENİŞEMEDİ

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu, 5. hafta maçında karşı karşıya gelen, liglerinde lider iki takım Fenerbahçe ve Kayserispor, müsabakadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. 10. randevuda kozlarını paylaşan 2 takım 3. kez berabere kaldı.
PTT 1. Lig’in lideri Kayserispor ve Spor Toto Süper Lig’in Lideri Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta müsabakasında karşı karşıya geldi. Kupanın ilk maçında, Kayserispor’un galip geldiği karşılaşma bu sefer beraberlik ile sonuçlandı. 3 defa Türkiye Kupası, 7 defa da Süper Lig müsabakasında karşılaşan iki takımdan, Fenerbahçe 6 galibiyet, Kayserispor ise 1 galibiyet elde etti.
“TRANSFERLERİMİZİN SON DURUMUNU GÖRDÜK”
Fenerbahçe karşılaşmasına tamamen yedek kadro ile çıktıklarını söyleyen Kayserispor Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan, yeni transfer edilen oyunculara şans vererek durumlarını değerlendirdiklerini belirtti. Pehlivan, "Duran toptan gol yedik. Yedek kadro ile oynadık. Lig’de şans bulamayan oyuncuları oynatmaya çalıştık. İkinci yarı da tek kale bir oyun sergiledik. Maçın ikinci devresinde güzel pozisyonlar yakaladık. Duran toptan gol yedik. Yeni transferlerin son durumlarını gördük. Kayacan Erdoğan, Murat Akın, Çağlar Birinci gibi yeni transferlerimizin durumlarını değerlendirdik. Uzun zamandır sakat oyuncumuz Sinan Bakış da forma giydi. Oyuncumuzun da durumu hakkında değerlendirmeler yaptık. Türkiye Kupası’nda iddiamız devam ediyor. Ligde de Ordu maçına odaklandık” dedi.
ORTA SAHA ANIL’DAN SORULDU
Maçta gösterdiği performansla takım arkadaşlarının ve taraftarın beğenisini toplayan Kayserispor’un orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, attığı paslar ve oyun kuruculuğuyla göz doldurdu. Kayserispor’un golünde asist yapan Taştemir, maçın 90 dakikasında sahada mücadele sergiledi.
SÜLEYMAN HURMA’NIN 42 GÜNLÜK HAK MAHRUMİYETİ BİTTİ
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK), Kayserispor’un genel menajeri Süleyman Hurma’ya vermiş olduğu 42 gün hak mahrumiyeti cezası bitti. Genel menajer Süleyman Hurma, Fenerbahçe maçında sahadaki yerini alarak takıma büyük destek verdi.