Editörün Seçtikleri Lierac’la yoğun nem takviyesi

Lierac’la yoğun nem takviyesi

02.04.2015 - 15:39 | Son Güncellenme:

Uzun kış aylarında soğuk havanın kuruttuğu, nemsiz bıraktığı ve matlaştırdığı cildi tazeleme zamanı!

Lierac’la yoğun nem takviyesi

Özellikle bahar aylarında cilde nem veren ürünler kullanmak gerekiyor. Haftada 1-2 maske ve besleyici yağlar cildin kışın sert koşullarında kaybettiği nemi geri kazanmasına yardımcı oluyor. İşte cildi canlandırmak için Fransız dermokozmetik markası Lierac’tan 2 öneri:

Haberin Devamı

Sensory Oil

Fransız dermokozmetik markası Lierac’ın yüz, vücut ve saç için kullanılan çok amaçlı yağı SENSORY OIL cildi besleyip canlandırıyor, saçları yumuşatıyor. 24 saat içinde cildin nemlenmesine yardımcı olan Sensory Oil, içerdiği yasemin, gardenya, kamelya ekstreleri, fındık, tatlı badem, üzüm çekirdeği, argan, taze kehribar, vanilya kabuğu, değerli ağaç özleri sayesinde rahatlatıcı bir etki sunuyor.

Fiyatı: 135 TL

Comfort Mask

Haftada 1-2 kez nem maskesi kullanımı, günlük cilt bakımından maksimum sonuç almanıza yardımcı olan rahatlatıcı ve anında etki gösteren bir uygulamadır. Nemlendirici maske, kuru ciltlerin dış etkenler karşısında daha hızlı hasar görüp yaşlanmasını engeller. Comfort Mask, içeriğindeki antioksidan etkili gül, kiraz çiçeği özleri ve pembe kil ile cildi nemlendirirken, shea ve kayısı yağları ile cildi rahatlatıyor.

Haberin Devamı

Fiyatı: 95 TL

Yazarlar