Cadde Lima’nın eylem şaşkınlığı

Lima’nın eylem şaşkınlığı

23.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul’a reklam çekimleri için gelen Adriana Lima önce karavanına hapsoldu, ardından protesto eylemi sebebiyle çekimlere ara verildi

Lima’nın  eylem şaşkınlığı

Kozmetik firması Veet’in reklam çekimleri için İstanbul’a gelen Victoria’s Secret modellerinden Adriana Lima, enteresan sahnelerin yaşanmasına neden oluyor. Gerçekleştirdiği basın toplantısında hiçbir soruya cevap vermeden fotoğraf çekildikten sonra kaçırılan Lima, reklam çekimleri sırasında da sır gibi saklanarak ilginç kareler ortaya çıkıyor.
Kuruçeşme’de önceki gün gerçekleştirilen çekimlerde karavanda makyaj yapan Victoria Secret meleği gazeteciler gelince karavandan çıkamadı. Firmanın yaptığı anlaşmadan dolayı Lima’nın ‘set sırasında hiçbir görüntü vermemesi’ maddesinden dolayı saklandığı öğrenilirken görüntü alınması engellenmek için ışıkçıların kullandığı tripot ayaklar yerleştirilip örtüyle kaplandı. Uzun sürede yapılan perdelemeden sonra gazetecilerin yüksek bir yerde olduğunu fark eden güvenlik görevlileri, Lima’yı yine karavanından uzun süre bekletti.
Lima, dün ise Beyoğlu’ndaki çekimlerinde gösteri engeline takıldı. Taksim-Tünel arası çalışan tramvayda çekilen sahne, aynı dakikalarda Tünel’de slogan atarak yürüyen 20 kişilik grubun gösterisiyle sekteye uğradı. Eylemciler nedeniyle çekimlere yarım saat ara verilirken, ünlü model tramvayın içinden çevreyi şaşkın bakışlarla izledi. Eylemin bitmesini beklerken, sıkıldığı gözlenen top model, grubun dağılmasıyla işine geri döndü. İstiklal Caddesi’ndeki çekimlerin bitmesiyle tramvaydan inerken düşme tehlikesi de atlatan Lima’yı görevliler son anda tutarken, kışlık botlarını ise bir asistanı yol boyunca taşıdı. Lima, çekimlere Galata Kulesi’nin yakınlarındaki bir sokakta kurulan sete geçerek devam etti.