Yatak Odası Livving ev tekstili ürünleri

Livving ev tekstili ürünleri

06.05.2015 - 11:46 | Son Güncellenme:

Sade ve zarif tasarımları kusursuz işçilik ve doğal malzemelerle ev tekstili ürünlerine taşıyan Livving, doğadan ilham alan tasarımlarıyla evlerimizi yaz mevsimine hazırlıyor.

Livving ev tekstili ürünleri

Yumuşak renk tonları, doğal malzemeler ve minimalist desenlerle hazırlanmış yüksek kalite ev tekstili ürünlerine imza atan Livving, baharın temsilcisi rengarenk çiçekleri evlerinize getiriyor. Sade tasarımların doğayla buluştuğu “Romance” nevresim takımı ve “Rose” peçete koleksiyonu doğanın enerjisini evlerinizde hissetmenizi sağlarken, canlı renk tonlarındaki peştemaller de bu yaz plajların vazgeçilmezi olacak…

Haberin Devamı

Sade ve zarif tasarımları kusursuz işçilik ve doğal malzemelerle ev tekstili ürünlerine taşıyan Livving, doğadan ilham alan tasarımlarıyla evlerimizi yaz mevsimine hazırlıyor. Baharın sıcacık atmosferine renkleri, desenleri ve dokularıyla kusursuz bir şekilde eşlik eden Romance nevresim takımı ve Rose peçete koleksiyonu mevsimin enerji veren etkisini iç mekanlara taşırken, pamuk ve ketenin kusursuz birleşimi peştemaller de yazı karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde kullanıcıların ilk tercihi olacak.

Çiçek desenleri üzerine düz sarma ve dilim desen nakışlarla bezenen Romance nevresim takımı, Livving’in yüksek kalite işçiliğiyle birleşip doğal yaşamın yansıması olarak karşımıza çıkıyor. Kırmızı ve mor olmak üzere iki renk seçeneğinde sunulan Romance nevresim takımı, dokunulduğunda farkın hissedileceği %100 üst kalite pamuk percale kumaştan üretilerek kullanıcılarına konforun yanı sıra dayanıklılık ve uzun ömürlü kullanım sağlıyor.

Haberin Devamı

Asaletin simgesi güllerle bezenmiş %100 keten Rose peçeteler de mevsimin yüksek enerjisini yansıtan gözalıcı bir koleksiyon olarak karşımıza çıkıyor. Pembe renkli gül motifinin kusursuz bir işçilikle %100 keten kumaşa nakışlanmasıyla üretilen Rose koleksiyonu, yaz mevsiminin ilk davetlerinde sofraların vazgeçilmezi olacak.

Plajlarda Livving Doğallığı…

Livving’in keten ve pamuk karışımı kumaştan üretilen sadeliğin ön planda olduğu peştemalleri de yaz mevsiminin müjdecisi oluyor. Lila ve pembe renk seçenekleriyle mevsimin canlılığını deniz kıyısında da temsil edecek olan peştemaller, model, dayanıklılık ve kusursuz dokularıyla ön plana çıkacak…

Livving’in üretim öncesi ve sonrasında kaliteden ödün vermeyen yaklaşımı, uzun ömürlü kullanım sunan dayanıklı ürünler ortaya çıkarıyor. Yüksek kalite standartlarıyla üretilen tüm koleksiyonları gibi Romance nevresim takımı, Rose peçete koleksiyonu ve peştemaller de kolay temizlenebilme ve uzun süreli kullanım özellikleri sunuyor. Üretim aşamasında sıkı teknik kontrollerden, yıkama ve boya akma testlerinden geçirilen tasarımlar, çamaşır makinesinde 30 veya 40 derecede yıkanabilir olmalarıyla da kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor.

Yazarlar