Otomobil Lodgy Stepway ve Dokker Stepway

Lodgy Stepway ve Dokker Stepway

25.09.2014 - 16:09 | Son Güncellenme:

Dacia, Sandero’da yer alan Stepway versiyonunu Lodgy ve Dokker’ı da içine alacak şekilde genişletiyor.

Lodgy Stepway ve Dokker Stepway

Lodgy Stepway ve Dokker Stepway

Haberin Devamı

Lodgy ve Dokker’ın yeni Stepway versiyonları crossover araçlardan alınan ilhamla daha kaslı bir görünüme ve güçlü bir kişiliğe kavuştu. Sandero Stepway’in tarzını takip eden bu her iki modelde iddialı ve maceracı stil detayları göze çarpıyor.

Lodgy Stepway ve Dokker Stepway’de iç mekan detayları da ilgi çekiyor. Süsleme ve mavi üst dikişlerle bezenmiş özel döşeme kullanılan Stepway versiyonlarında, göstergeler ve hava çıkış kanalları, orta panelde de bulunan mavi ton ile çevreleniyor.
Lodgy Stepway ve Dokker Stepway çok geniş bir ekipman yelpazesi ile pazara sunuluyor (standart veya opsiyonel olarak): Media Nav multimedya sistemi, klima, hız sınırlayıcı/seyir kontrol sistemi ve geri vites sensoru. Lodgy Stepway iki benzinli motor seçeneği bulunuyor. Dizel tutkunları için Lodgy Stepway 85bg (Euro 4 ülkeleri), 90bg veya 110bg güç üreten 1.5 dCi motorla sunuluyor. Dokker Stepway’de ise bir benzinli motor ve üç dizel motor seçeneği mevcut.

Sandero Black Touch ve Duster Air
Dacia’nın kompakt Sandero modelinin özel seri Black Touch versiyonu, çarpıcı ayrıntıları ve yüksek ekipman seviyesine sahip. Sandero Black Touch yeni 15-inçlik koyu metal jantlarla, inci siyahı aynaları ve gövdedeki detayları ile göze çarpıyor.
Özel seri Sandero Black Touch’ın iç mekanı inci siyahı kabin detayları sayesinde kusursuz. Sandero Black Touch’ın standart ekipmanları arasında dokunmatik ekranlı MEDIA NAV multimedya ve navigasyon sistemiyle birlikte hız sınırlayıcılı ve özel iklim sistemi de sunuluyor.

Haberin Devamı


Özel seri Sandero Black Touch modelinde üç motor seçeneği bulunuyor (iki benzinli ve bir dizel).
Duster serisinin geçen sonbaharda yenilenmesinin ve 2013 Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenen Aventure versiyonuna ardından Dacia, 4x2 veya 4x4 olarak özel seri Duster Air’i müşterilerinin beğenisine sunuyor. Duster Air versiyonu, ilhamını havacılık ve pilotların dünyasından alıyor. ‘Imperial’ sarısı ayna çerçeveleri ayrıca bagajda, yanlarda ve bagaj kapısındaki grafik, araca şık ve heyecan dolu bir hava katıyor. Otomobilin sahip olduğu bu görünüm, 16-inçlik koyu metal alaşımlı jantlar, saten görünümlü krom kapı eşikleri, renkli arka camları ve krom egzoz borusu çıkışı ile daha da vurgulanıyor.

Haberin Devamı


Aracın iç mekanında motifler ve göze çarpan dikişlerle bezenmiş döşeme, orta konsol çerçevesi, kapı kolları ve direksiyon simidi gibi noktalarda siyah detaylar gibi özellikler yer alıyor. Özel seri Duster Air benzinli ve dizel olarak pazara sunuluyor olacak. Otomobilin benzinli versiyonu TCe 125 motoru ile donatılırken, dizel versiyonunda ise iki veya dört çekişli vites kutusu ile sunulan dCi 110 motoru bulunuyor.

Lodgy Stepway ve Dokker Stepway