İstanbul LOJİSTİK SEKTÖRÜ YTÜ’DE BİR ARAYA GELİYOR

LOJİSTİK SEKTÖRÜ YTÜ’DE BİR ARAYA GELİYOR

31.10.2014 - 10:17 | Son Güncellenme:

.

LOJİSTİK SEKTÖRÜ YTÜ’DE BİR ARAYA GELİYOR

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Kalite ve Verimlilik Kulübü’nün geleneksel etkinliği Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı, 10’uncu kez düzenleniyor. 16-18 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan kampa lojistik sektörü temsilcileri katılacak.
2013-2014 döneminde 72 etkinlik gerçekleştirerek 110 konuşmacı ağırlayan ve 9 bin katılımcının kariyerlerine ve gelişimlerine katkı sağlayan Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Kalite ve Verimlilik Kulübü’nün geleneksel etkinliği Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı, bu sene 10’uncu kez düzenleniyor. Bu yıl toplam 450 kişiyi ağırlayacak olan organizasyon, 16-18 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek. İngilizce ve Türkçe paralel oturumlar şeklinde düzenlenecek etkinlik kapsamında seminerler, paneller, çalışma grupları ve bilgi yarışmaları düzenlenecek. Sektörünün önde gelen kaliteli, bilinir ve nitelikli isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikle, kendini bu sektörde geliştirmek ve uluslararası bir deneyim yaşamak isteyen tüm öğrenci ve ilgililer, Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum’da düzenlenecek etkinliği takip edebilecekler.
Oturumlar şöyle: “Türkiye ve Dünyada Lojistik Köyler, Bir Rekabet Aracı Olarak Tedarik Zinciri, Proje Taşımacılığı, Uluslararası Piyasalar ve Yeni Stratejiler, Deniz Taşımacılığında Risk, Gelişen Dünyada Tersine Lojistik, Lojistikte Sürdürülebilir Büyüme, E lojistik Paneli, Günümüzde Demiryolu Taşımacılığı.”