Editörün Seçtikleri Lokkum Bayram ikramlarında fark yaratacak

Lokkum Bayram ikramlarında fark yaratacak

07.09.2016 - 14:38 | Son Güncellenme:

Bayramda tatlı yemeden olur mu?

Lokkum Bayram ikramlarında fark yaratacak

Şölen, Kurban Bayramı’nda sevdikleriyle sohbetlerini yenilikçi bir ürünle taçlandırmak isteyenlere Lokkum’u sunuyor. Geleneksel Türk lokumunu çikolatayla kaplayarak eşsiz bir lezzete dönüştüren Lokkum’un Antep fıstıklı, karışık meyveli ve fındıklı çeşitleri bulunuyor.

Haberin Devamı

Üzeri çikolata kaplı nefis lezzeti ve şık sunumuyla geleneksel lokum anlayışına modern bir yorum getiren Şölen, Kurban Bayramı’nda da Lokkum ile bayram ikramlarınızda fark yaratmanızı sağlıyor. Bayram sohbetleri eşliğinde Türk kahvesinin yanında ikram edilecek Lokkum, anları çok daha keyifli kılıyor.

Farklı lezzetleri denemek isteyenler için frambuazlı, güllü ve portakal çiçekli çeşitlerin birarada bulunduğu karışık meyveli Lokkum’un yanı sıra Antep fıstıklı ve fındıklı Lokkum da dikkat çekiyor. 350 gramlık kutular içinde satılan Lokkum, kutu içindeki kristal kürdanlı sunumuyla sevdiklerine özel bir hediye götürmek isteyenler için şık bir alternatif oluşturuyor.

Her bir kutusunda 30 adet çikolata kaplı lokum bulunan Lokkum’un fiyatları ise çeşidine göre 11,50 TL-14,95 TL arasında değişiyor.

Yazarlar