Konut Lokum Evler'de 31 Aralık son gün!

Lokum Evler'de 31 Aralık son gün!

24.12.2014 - 10:39 | Son Güncellenme:

Tuzla Lokum Evler projesinde avantajlı fiyatlarda son günler

Lokum Evlerde 31 Aralık son gün

Lokum Evler projesinde gerçekleştirilen yılbaşı kampanyası ile 1.999 TL’den başlayan taksitler ve yüzde 24’e varan indirim fırsatı ile 240 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Avantajlı fiyatlar için son tarih 31 Aralık 2014.

Haberin Devamı

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı’nın Tuzla Aydınlı’da hayata geçirdiği Lokum Evler Projesi hızla yükselmeye devam ediyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, AVM’ler, üniversiteler, Tuzla sahil yolu, E-5 ve TEM bağlantı yollarına yakınlığı ile bölgenin merkezi haline gelecek Lokum Evler projesinde ev sahibi olmak isteyenler için çok cazip yılbaşı kampanyası gerçekleştiriliyor. Kampanya ile 1.999 TL’den başlayan taksitler, yüzde 24 indirim fırsatıyla 240 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Özel indirimler için son tarih 31 Aralık 2014.

Peşin alımlarda yüzde 4 ek indirim avantajı da sağlayan yılbaşı kampanyası ile tüm bu avantajlara ek olarak yüzde 25’lik peşinat tutarını vade farksız 18 ay sonra ödeme imkanı da mümkün. Bu özel fırsatlarla 325 bin TL değerindeki 117 metrekare 2+1 daireler 241 bin TL’ye; 142 metrekare 3+1’ler 393 bin TL yerine 292 bin TL’den satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Lokum Evler, Sabiha Gökçen Havalimanı, AVM’ler, üniversiteler, Tuzla sahil yolu, E-5 ve TEM bağlantı yoluna yakınlığı ile her yere kolay ulaşım imkanı sunarken; projeye komşu koruluk alanla bütünleşen peyzajıyla doğayla iç içe sakin bir yaşam imkanı da sağlıyor.

YÜZDE 50’Si SATILDI

Birinci etabın %60’ı, ikinci etap dairelerin de yüzde 50’sinin satıldığı projede, aidat tutarlarını artıran su öğeleri yerine, doğayla bütünleşen ve uyum sergileyen ağaç, bitki ve çiçeklerin kullanılmasıyla oluşturulan peyzaj çalışması ile aidatların da makul seviyelerde tutulması sağlandı. Lokum Evler projesinde yapılan analizler doğrultusunda aidat tutarlarının metrekarede 1.5 TL’yi geçmemesi planlanıyor.

Konumu, manzarası ve imkanlarıyla lokum tadında fırsatlar sunmaya hazırlanan Lokum Evler Projesi’nde toplam 722 daire bulunuyor.

Her metrekarenin verimli kullanımını sağlayan ve aile yaşantısına uygun tasarlanan optimum kullanımlı daire planları projenin dikkat çeken özelliklerinden biri. Hem salondan hem mutfaktan girişi bulunan balkon alanı, dairelere fazladan metrekare kazandırarak, ekstra 1 oda kadar alana daha sahip olunmasını sağlıyor.

Haberin Devamı

Park alanı dahil toplam 53 dönüm brüt arazi üzerine kurulacak Lokum Evler projesinde, doğa ile bütünleşen yürüyüş yolları, bisiklet parkurları ve seyir teraslarıyla zenginleştirilen peyzaj alanları da yer alıyor.