Cadde Londra’da tarih kokan defile

Londra’da tarih kokan defile

17.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Zeynep Kartal, Londra Moda Haftası’nda Çelenk Koleksiyonu’nu tanıttı. Modacının düzenlediği seride ise, III. Sultan Selim için tasarlanan ancak verilemeyen 220 yıllık cami şeklindeki saat, ilk kez görücüye çıktı.

Londra’da tarih kokan defile

Zeynep Kartal, Londra Moda Haftası kapsamında, III. Sultan Selim’in İngiliz Amiral Nelson’a armağan ettiği elmas çelenk şeklindeki nişandan ilham alarak tasarladığı 2019 İlkbahar/Yaz Çelenk Koleksiyonu’nu özel bir defileyle tanıttı. Defile öncesi Kartal’ın ev sahipliğinde düzenlenen sergide, Birleşik Krallık’ın III. Sultan Selim için armağan edilmek üzere tasarlanan ama verilemeyen yaklaşık 220 yıllık cami şeklindeki saat hediyesi ilk defa görücüye çıktı.

Haberin Devamı

Modacı da, sergiye özel olarak 13 elmas okun bütünleştiği bir çelenk tasarladı. Bu çelenkler, özel korumalar eşliğinde Goldsmiths’s Hall’de korundu. İngiltere’nin yıldız oyuncularından Candice Brown, Victoria Ekanoye, Montana Brown, Hayley Hughes, Kimberley Garner ve Bhavna Limbachia ise bu özel gününde Kartal’ı yalnız bırakmadı. Etkinliğe, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fecir Alptekin ve Seda Sayan da katıldı.

Londra’da tarih kokan defile

Londra’da tarih kokan defile

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fecir Alptekin.

Londra’da tarih kokan defile