Dünya Londra'da teröristlerin vurulma anı!

Londra'da teröristlerin vurulma anı!

08.06.2017 - 09:35 | Son Güncellenme:

Bir bara girmeyi deneyen ancak kapının kilitli olmasıyla yeniden sokağa dönen teröristler, masalarda oturan insanları saldırmaya başlıyor. Tam bu sırada olay yerine gelen polis, yaklaşık 50 kurşun sıkarak sekiz dakikalık dehşeti sona erdiriyor.

Londrada teröristlerin vurulma anı

İngiltere'nin başkenti Londra'da sekiz can kaybına yol açan saldırıda, teröristlerin öldürüldüğü görüntüler ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Beyaz bir minibüsle London Bridge'teki yayaları ezen üç saldırgan, ardından barların bulunduğu Borough Market'te insanları bıçaklamıştı.

İngiliz basını, dehşet saçmaya devam eden teröristlerin The Wheatsheaf Pub'a girmeyi denediğini ancak kapının kilitli olmasıyla bu hedeflerine ulaşamadığını bildiriyor.

Tekrar sokağa dönen teröristler, masalardaki insanlara saldırırken polis olay yerine ulaşıyor.

Hızla araçtan inen polisler saldırganlara peş peşe ateş açıyor, kurşunlar sekiz dakika süren terör saldırısını bitiriyor. Gazetelerdeki haberlere göre, polis saldırganlara yaklaşık 50 kurşun sıktı.

Saldırıdan dört gün sonra bir kurbanın daha cesedine dün ulaşılmıştı. Cumartesi akşamından bu yana kayıp olan Fransız vatandaşı Xavier Thomas'ın cesedi, Thames Nehri'nde bulunmuştu.

Haberin Devamı

21 yaşındaki Avustralya vatandaşı Sara Zelenak'ın öldüğü de önceki gün ailesi tarafından duyurulmuştu.

İngiliz polisi, IŞİD teröristlerinin isimlerinin Khuram Butt, Rachid Redouane ve Youssef Zaghba olduğunu açıklamıştı.