Kırklareli Lüleburgaz'da Mesleki Eğitim Merkezi İnşaatı Sürüyor

Lüleburgaz'da Mesleki Eğitim Merkezi İnşaatı Sürüyor

10.12.2017 - 12:51 | Son Güncellenme:

.

Lüleburgazda Mesleki Eğitim Merkezi İnşaatı Sürüyor

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz ilçesinde yapımına başlanılan Mesleki Eğitim Merkezi inşaatı sürüyor.

Haberin Devamı

Lüleburgaz Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, binanın yapımının hızla ilerlediğini söyledi.

Kaba inşaat çalışmalarında sona gelindiğini ifade eden Çetin, kısa bir süre sonra iç dizayn çalışmalarına geçileceğini belirtti.

Merkezin tamamlanmasıyla ilçenin büyük bir ivme kazanacağını anlatan Çetin, yeni merkezin pek çok açıdan gereksinimleri karşılayabileceğini kaydetti.

Merkez inşaatının en kısa sürede tamamlanmasını hedeflediklerini aktaran Çetin, şöyle konuştu:

''Yeni merkez binamızda çalışmalar ivedilikle ilerliyor. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bina çevresinde yapılan duvarların üzerine çit montajları bitmek üzere. Elektrik boru çekme işlemleri ve kablolama çalışmaları da sürüyor. Bunun yanında havalandırma, pis ve temiz su tesisatlarının döşemesi tamamlandı. İlçemiz mesleki eğitimine büyük ivme kazandırmasını beklediğimiz inşaatımızın tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.''

Haberin Devamı

Çetin, yeni merkezin 3 bin 600 metrekare kapalı alan içerisinde 8 derslik, 4 atölye, toplantı salonu ve bilgisayar laboratuvarından oluşacağını sözlerine ekledi.