Ankara Mahalle Sakinleri Denetimsizlikten Şikayet Etti

Mahalle Sakinleri Denetimsizlikten Şikayet Etti

21.05.2017 - 08:46 | Son Güncellenme:

.

Mahalle Sakinleri Denetimsizlikten Şikayet Etti

Ankara’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda eylem hazırlığında oldukları tespit edilen 2 DEAŞ üyesi terörist ölü olarak ele geçirildi.
Ankara ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koordinasyonu sonucunda sabah saatlerinde Ankara Etimesgut’ta gerçekleştirilen terör operasyonunda 2 DEAŞ mensubu terörist ölü olarak ele geçirildi. Yapracık Mahallesi TOKİ Konutları bölgesinde gerçekleştirilen operasyonun ardından teröristlerin kullandığı evden çok sayıda patlayıcı madde, silah ve mühimmat çıktı.
Olay Yeri İnceleme ekipleri, teröristlerden arta kalan delilleri torbalara koyarak topladı. Patlatılan kapının yerine yeni kapının takılmasının ardından daire mühürlenerek kapatıldı. Teröristlerin daireyi kısa bir süre önce emlakcıdan kiraladığı öğrenildi. Sabah işe gittikleri sırada polis araçlarını görerek şaşıran mahalle sakinleri, bölgede denetimsizliğin hakim olduğundan dert yandı.
Mahalle sakinlerinden Güneydoğu Anadolu Gazisi Sami Özer, emlakçıların ihmali olduğunu belirterek, “Buraya kaçak yollarla gelen çok sayıda kişi var. Çok yabancı şahıs kalıyor burada. Yabancı da hırsız da dolancı da var. Emlakçılarla anlaşıyorlar, burada kalıyorlar” şeklinde konuştu. (CNR-BC -FT)