Amasya MAHMUT DEMİR İLE GÖKSEL KAYA BULUŞTU

MAHMUT DEMİR İLE GÖKSEL KAYA BULUŞTU

28.01.2015 - 15:53 | Son Güncellenme:

.

MAHMUT DEMİR İLE GÖKSEL KAYA BULUŞTU

Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu eski mili güreşçi Mahmut Demir, Atatürk’e benzerliğiyle tanınan sinema sanatçısı Göksel Kaya’yı Amasya’ya davet etti.
Göksel Kaya’yı Amasya’ya davet eden Mahmut Demir, “Bizim oraların yazı da kışı da bir ayrı güzel. Ama biz sizi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı Amasya Tamimi haftası olan Haziran ayında Amasya’da görmek isteriz. Her yıl Amasya’mızda düzenlenen 12-22 Haziran Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Hastası kutlama etkinliklerinde sizi Amasya’da ağırlamak isteriz” dedi.
Ankara’da buluştuğu Mahmut Demir’i yakından tanıdığını belirten sinema sanatçısı Göksel Kaya, “Müslüman Türk’ün gücünü tüm dünyaya bir kez daha gösteren değerli şampiyonumuz Mahmut Demir’i uzun yıllar sonra tekrar görmek beni mutlu etti. Ben kendisini aktif spor yaptığı zamanlardan tanıyorum. Aradan geçen yıllar şampiyonu fiziksel olarak biraz yıpratmış olsa da şampiyon halen o bildiğimiz şampiyon. Halen azimli ve kararlı. Halen dost canlısı ve muhabbet erbabı” diye konuştu.
Başrollerini Demir’in oğlu Oğuzhan Demir ile kayınbiraderi Savaş Yıldırım’ın paylaştığı Kurtdereli Mehmet Pehlivan’ın hayatının anlatıldığı ‘Yenilmeyi Düşünmedi’ isimli sinema filminde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığını anlatan Kaya, “Bu film vizyona girdiğinde çok ama çok ses getirecek. Ekip olarak iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.