Editörün Seçtikleri MAKE UP FOR EVER'dan Aqua serisi

MAKE UP FOR EVER'dan Aqua serisi

20.05.2015 - 11:48 | Son Güncellenme:

Yaz makyajında 2015 sezonunda da AQUA serisinin imzası var. MAKE UP FOR EVER’ın ödüllü AQUA koleksiyonuna yeni bir seri katıldı: AQUA MATIC

MAKE UP FOR EVERdan Aqua serisi

Kadınların ve profesyonellerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen AQUA MATIC, renkleriyle ve dokusuyla hem gece hem de gündüz makyajında kullanılabiliyor. . Sıcak yaz günlerinde her kadının makyaj çantasının vazgeçilmezi olmaya aday AQUA MATIC serisi capcanlı bir renk yelpazesi sunuyor.

Haberin Devamı

AQUA MATIC

Suya ve terlemeye karşı dayanıklı kalem şeklindeki göz farı AQUA MATIC, hafif, kremsi ve ultra-yumuşak dokusuyla rahatça uygulanıyor ve renk geçişlerini kolaylaştırıyor. Su geçirmez formüle sahip olan ürün, deniz suyu, havuz ve ovalamaya karşı da dirençli... Mat ve ışıltılı olmak üzere 15 farklı renkte tasarlanan AQUA MATIC, en doğaldan en iddialıya kadar farklı göz makyajı uygulamalarını mümkün kılıyor. Etkileyici göz makyajı için mükemmel kapatma ve kolay uygulanabilirlik sunuyor.

AQUA ROUGE

MAKE UP FOR EVER’ın AQUA ROGUE serisine de bu sezon 2 yeni renk eklendi. Kalıcılığını uzun süre koruyan serinin yeni renkleri “Cool Pink Candy” ve “Apricot Pink”, pembe tutkunlarına hitap ediyor.

Haberin Devamı

AQUA MATIC, 52 TL

AQUA ROUGE 76 TL

Yazarlar