Samsun MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI 61 YAŞINA GİRDİ

MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI 61 YAŞINA GİRDİ

20.12.2015 - 15:43 | Son Güncellenme:

.

MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI 61 YAŞINA GİRDİ

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi üyeleri geleneksel gecede buluştu. Meslek yaşamlarında 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55 ve 60. yıllarını dolduran makine mühendislerine plaket verildi.
Makine Mühendisleri Odası Samsun Şubesi plaket töreni ve 61. yıl kutlamasını Fuar İçi Neco Tesislerinde düzenledi. Geceye, Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Kemal Zeybek, Samsun Vali Yardımcısı Mehmet Ali Yıldırım, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mevlüt Özen, KOSGEB Müdürü Ahmet Dursunoğlu, SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan, Mimarlar Odası Samsun Şubesi Başkanı İshak Memişoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Cevat Öncü, Makina Mühendisleri Odası Amasya Temsilcilik İl Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Gökhan Erdem, Makina Mühendisleri Odası Tokat Temsilcilik İl Yürütme Kurulu Başkanı Vedat Yaşar, Makina Mühendisleri Odası Ordu Temsilcilik İl Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Onur, Makina Mühendisleri Odası Sinop Temsilcilik İl Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Soysal, Makina Mühendisleri Odası Merzifon İlçe Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Sabri Helvacı, oda üyeleri ve aileleri katıldı.
Geleneksel gecede konuşma yapan Makine Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, Amasya, Çorum, Ordu, Sinop, Tokat ve Samsun’u kapsayan MMO Samsun Şubesinin 2 bin 76 üye, 510 öğrenci üyeye ulaştığını, üyelere ve halka vermekte olan hizmetlerin 15’i makine mühendisi olmak üzere 25 kişilik kadro ile sürdürüldüğünü söyledi. Gürkan, yasal mevzuat değişiklikleri, hizmet alanlarımıza yabancı ve yerli özel sektör kuruluşlarının girmesiyle daralan gelir bütçesini birlikte düşünen, birlikte karar veren, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte değerlendiren inovatif ve katılımcı yönetim anlayışıyla sürdürülebilir bir yapıya getirdiklerini söyledi. Kadir Gürkan, köklü bir geçmişe sahip olan odanın ve şubenin üyelerimizle el ele bu süreci de başarıyla atlatarak üreten, sanayileşen, kalkınan ve demokratikleşen Türkiye için çalışmalarına devam edeceklerini hatırlattı.
Samsun Vali Yardımcısı Mehmet Ali Yıldırım, 61. yılını kutlayan odayı tebrik ederek, meslekte hizmet yıllarını doldurarak plaket almaya hak kazanan oda üyelerini çalışma yaşamlarında başarılar diledi. Geleneksel gecede konuşma yapan Samsun Milletvekili Fuat Köktaş da üyelere tebriklerini iletti.
Plaket töreninin ardından devam eden müzik dinletisinde sanatçı Cansu Çebi ve Yonca Lodi sahneye çıktı.